akıllı kuş
80+ Gold
Dahası
fotoğraf burda arkadaşlar. anlayan varsa yardım etsin lütfen.
bir videoda izlediğim adam 4GB VRAM yetiyor dedi. hatta o anda 4GB VRAMli bir ekran kartı ile mining yaptı4gb vram ile etherium mining yapılamıyor :/
artık yapılamıyor hocambir videoda izlediğim adam 4GB VRAM yetiyor dedi. hatta o anda 4GB VRAMli bir ekran kartı ile mining yaptı
hadi ya neden?artık yapılamıyor hocam
eski bir video izlemişsindir raven coin falan kazabilirsin ama kazancı düşük eth ye vs göre ayrıca eski miner yüklemişsin 5.2 yüklemişsin 5.5 çıktıbir videoda izlediğim adam 4GB VRAM yetiyor dedi. hatta o anda 4GB VRAMli bir ekran kartı ile mining yaptı
Her videoda gördüğüne inanma aklın varsa da güzelim kartını o işe bulaştırmabir videoda izlediğim adam 4GB VRAM yetiyor dedi. hatta o anda 4GB VRAMli bir ekran kartı ile mining yaptı
neden 4gb ile yapılamıyor? sebebi nedir?eski bir video izlemişsindir raven coin falan kazabilirsin ama kazancı düşük
reis benim düşüncemle aylık tüm gün açık tutup birde ekran kartını öldürmek ve neredeyse aylık 100 150 tl kazanmak bana hiç mantıklı gelmiyor ekran kartı ölüyor çünkü hep yük altındahadi ya neden?
teknik mantıklı bir cevabı vardı ama şu an hatırlamıyorum atıp tutmayayım araştırırsanız bulabilirsinizhadi ya neden?
100-150 tl için 1 ay boyunca yük altında bırakmak bence de mantıklı değil ama kartı öldürüyor kısmı yanlışreis benim düşüncemle aylık tüm gün açık tutup birde ekran kartını öldürmek ve neredeyse aylık 100 150 TL kazanmak bana hiç mantıklı gelmiyor ekran kartı ölüyor çünkü hep yük altında
miner dosyalarının içerisinde DAG isimli bir dosya var bu dosya her geçen gün büyüyor DAG dosyasının boyutunun altında vram e sahip ekran kartları ile kazım yapamazsın ki eth için bu şuan 4.070 GBneden 4gb ile yapılamıyor? sebebi nedir?
öldürmüyor ama hasar bırakıyor 100de 100 yük altında 1 ay boyunca aralıksız baya kötü bir hasar bırakır zaten hasar bırakmasa herkes ming yapılmış karlardan uzak durmaz100-150 TL için 1 ay boyunca yük altında bırakmak bence de mantıklı değil ama kartı öldürüyor kısmı yanlış
Mesaj otomatik birleştirildi:
miner dosyalarının içerisinde DAG isimli bir dosya var bu dosya her geçen gün büyüyor DAG dosyasının boyutunun altında vram e sahip ekran kartları ile kazım yapamazsın