Neler Yeni

Ethereum tahminen ne zaman düşer ?

MrBeast

80+ Gold
En İyi Cevap
1
ekran kartları hep kazık olucağına göre artık şöyle yapmak daha mantıklı değil mi :D ekran kartı dışındaki bütün parçalar üst düzey ekran kartı orta seviye

Gvnn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Onur Güven
Konu başlığı sanırım yanlış olmuş, ethereum ne zaman daha çok yükselir olacaktı :) çünkü an itibariyle eth 3100 dolar :)

KayraTNC

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Kayra
Eğer Tayvan'da kuraklık biter, üretim eskisine döner ve talep eskisi gibi olursa bu yılın sonunda rahatlıkla düzelir.
Öte yandan Tayvan'ın kuraklığının 1 yıl kadar düzeleceğini sanmıyorum, üretim zaten yarı yarıya kısıtlandı. Talep desen hiç bitecek gibi değil, aksine her geçen gün daha da artıyor.

Günün sonunda ortalama olarak 1-1.5 yıl sonra düzelmeye başlar diyebilirim, ancak bunun iyi senaryo olduğunu da belirtmek isterim.

Kötü senaryoda ise 2-3 yıl bu durumun devam edeceğini düşünmem yatıyor. Neden o kadar uzun yaa? Diyeceklere de Virüsün neredeyse 1 yıl 3 aydır aramızda olduğunu ve hala benzer seviyede olduğunu belirtmek isterim. Öte yandan Tayvan'ın kuraklığının geçmesi de uzun sürecek gibi, bu işler öyle su satın al ile olmuyor maalesef.
Dayı bi pc almak istedim sadece nw bu tantana ya :"(
Mesaj otomatik birleştirildi:

Konu başlığı sanırım yanlış olmuş, ethereum ne zaman daha çok yükselir olacaktı :) çünkü an itibariyle eth 3100 dolar :)
3300

• Beğen
Reaksiyonlar: Gvnn

emr1945

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
230
İsim
emrehan keskin
Arkadaşlar sizce Ethereum ne zaman düşer ? Bilgisayar topladım ekran kartsız kaldım benim gibi durumu yaşayan çok arkadaş vardır eminim. Fikirlerinizi belirtir misiniz ?
benim düşüncem artık ekran kartlarının madenciliğinin artık yerini antminer e9 gibi daha yüksek performanslı kazma makinalarına geçmeye başlıyacak ve ekran kartlarını yavaş yavaş salıcaklardır çünkü e9 32 tane rtx 3080 kadar kazıyor. Bence eth düşmez btc düşene kadar btc de düşecek gibi görünmüyor türkiye gibi diğer ülkeler yasak getirmediği sürece devam edicektir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,846
Üyeler
163,564
Son üye
amizkaraesk𝑖
Top Bottom