eşşek herif
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 1,394
geforce now=75 tl+ 60 fps oynatacak internet=100 tlOyuncular kısmında interneti iyi olanlar geforce now kullanabilirler ama türkiyede bu da bir engel tabi ki..
geforce now=75 tl+ 60 fps oynatacak internet=100 tlOyuncular kısmında interneti iyi olanlar geforce now kullanabilirler ama türkiyede bu da bir engel tabi ki..
60fps hangi oyunu oynatıyor rekabetçi oyunlarda zaten 144fps+ internetde 50 liraya alırsın 35mbgeforce now=75 TL+ 60 fps oynatacak internet=100 TL
@Etheryum böylke giderse vergi ödemen gerekecek (!)Arkadaşlar eth 2. 0 için çok fazla spekülasyon olsa da şu anki durum cidden hiç iyi değil oyuncular tarafında.
Etherium 1 ayda neredeyse %50 patladı ve düşmüyor
Değerinin en az 8k$ olduğunu düşünen çok büyük bir kesim de var.
Sizce etheriumun yükselişi nereye kadar sürecek?
100 mbps internetle oynatır en azından ben oynuyordum .60fps hangi oyunu oynatıyor rekabetçi oyunlarda zaten 144fps+ internetde 50 liraya alırsın 35mb
reis 50 liraya 35 mb bulursan bize de söylesene ya tüp mü alıyon sen ya60fps hangi oyunu oynatıyor rekabetçi oyunlarda zaten 144fps+ internetde 50 liraya alırsın 35mb
Önerilen olsada akıcı oynatmıyorÖnerilen 25..
Az diyorum ama kimseye anlatamıyorum zorluk çok fazla kazançlar yerde eth arttı ama yararını görmedim.Az değil mi? Aylık 900 TL
Galiba rvn nvdia kartları biraz fazla yoruyor. Nvdia sahipleri değil de amd kart sahipleri buraya kayacak gibi...ETH'nin delice yükselişi RVN'ye umut bağlanmasına sebep oluyor.
Kazım zorluğu baya artmış ETH tarafında.
Arttı ve bu da mining işinin biteceğini düşündürüyor ama bana kalırsa daha da artacak çünkü insanlar diğer coinlere de dağılacak.ETH'nin delice yükselişi RVN'ye umut bağlanmasına sebep oluyor.
Kazım zorluğu baya artmış ETH tarafında.
2.0 gelirse de kağıtlar yeniden dağıtılabilir600$ daha artarsa benim mining rigi kuracağım.
Temmuz'a kadar eğer geçerse 3700$ seviyesini ben mining rigi hemen kurarım.
Şimdilik bekleyeyim ben
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Arttı ve bu da mining işinin biteceğini düşündürüyor ama bana kalırsa daha da artacak çünkü insanlar diğer coinlere de dağılacak.