ETHERİUM MİNERLIK YAPARKEN gpu memory junction temperature ISISI

değerlerim şu an bu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

evet

Şu OC için discord dan yardım edebilme şansınız var mı hocam
62 derece çekirdek sıcaklığı yüksek sürekli mining yapmak için. 50 seviyelerine çekilebilir. Undervolt ve underclock gerekiyor size.

Son düzenleme:
62 derece çekirdek sıcaklığı yüksek sürekli mining yapmak için. 50 seviyelerine çekilebilir. Undervolt ve under overclock gerekiyor size.
evet ama onu sadece cpu da yapabildim birinin bana göstermesi lazım

GPU OCLEMEKTE hiçbir bilgim yok

Ayarlarınızı atabilrmisiniz @Faveouls

evet ama onu sadece cpu da yapabildim birinin bana göstermesi lazım

GPU OCLEMEKTE hiçbir bilgim yok
Benim ayarlarım bu ve sıcaklık değerim 88 derece memory, 46-50 arası core clock sıcaklığı. Bu şekilde deneyebilirsiniz.
OVERCLOCKSETTİNGSLAST2.PNG

Benim ayarlarım bu ve sıcaklık değerim 88 derece memory, 46-50 arası core clock sıcaklığı. Bu şekilde deneyebilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle
teşekkürler hemen bi ayarlıyorum

h
Alıntıyı görüntüle

hocam FANLAR %'DA?

teşekkürler hemen bi ayarlıyorum
wattman hatası verirse sizin ekran kartınıza voltaj yetersiz gelmiş olabilir. 860'dan 880-900 gibi deneye deneye bulabilirsiniz sıkıntı olursa. O hata gelince problem olmaz merak etmeyin. Ben denerken 15-20 kez gelmiştir ve stabil değerlerim fotoğrafta :)

35-39-42-45-49

wattman hatası verirse sizin ekran kartınıza voltaj yetersiz gelmiş olabilir. 860'dan 880-900 gibi deneye deneye bulabilirsiniz sıkıntı olursa. O hata gelince problem olmaz merak etmeyin. Ben denerken 15-20 kez gelmiştir ve stabil değerlerim fotoğrafta :)
ben gpu ve fan ayarlarında %kaç oldugunu göremedim rica etsem bir söylermisiniz hocam ?

ben gpu ve fan ayarlarında %kaç oldugunu göremedim rica etsem bir söylermisiniz hocam ?

35-39-42-45-49
teşekürrler

35-39-42-45-49
ŞU AN 42 MH DA ÇOK TEŞEKKÜRLER HOCAM

Son düzenleme:

teşekürrler

ŞU AN 42 MH DA ÇOK TEŞEKKÜRLER HOCAM
Önemli değil, dediğim gibi wattman sorunu olursa voltaj yükseltin ufak ufak stabil ayarı bulursunuz ama bu ayarlarda sıkıntı olmaz. İyi günler, iyi kazançlar :)

Önemli değil, dediğim gibi wattman sorunu olursa voltaj yükseltin ufak ufak stabil ayarı bulursunuz ama bu ayarlarda sıkıntı olmaz. İyi günler, iyi kazançlar :)
SOLUN

Alıntıyı görüntüle
Hocam hangi miner programı kullanıyorsunuz.Bende de rx 5600xt msı mech oc var sizdeki ayarlarla 39.5 mh/s oluyor kazım programı olarak lolminer kullanıyorum.Diğer arkadaşta 42mh/s alıyormus galiba sizce bu markadan dolayımı bilginiz varmı

Hocam hangi miner programı kullanıyorsunuz.Bende de rx 5600xt msı mech oc var sizdeki ayarlarla 39.5 mh/s oluyor kazım programı olarak lolminer kullanıyorum.Diğer arkadaşta 42mh/s alıyormus galiba sizce bu markadan dolayımı bilginiz varmı
Üretilen kartın belleğinden belleğine değişir. Doğrudur. Ben phoenix5.5c kullanıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,296
Üyeler
188,401
Son üye
Depresifff
Geri