Etherium Mining İçin Son Demler (ekran kartı seçimi)

IamLazz

80+
Reaksiyon skoru
49
arkadaşlar uzun uğraşlar sonucu 1 tane 3060ti lhrsiz bulabildim fakat 14bin TL

1. sorum alınır mı?
2. sorum Alınmaz ise 14bin TL ile aynı mh a sahip hangi kart veya kartlar alınır?
3. sorum 14bin TL 3060ti a vermekdense sizce o paraya 2 adet 1660süper alsam nasıl olur? garantili birkaçtane 1660süper buldum tek sorun 6gb olmaları ileride sorun yaratırmı. biraz uzun vadeli düşnüüyorum.

Yorumlarını esirgemeyen yardımcı olmaya çalışan tüm arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim

1. sorum alınır mı?
2. sorum Alınmaz ise 14bin TL ile aynı mh a sahip hangi kart veya kartlar alınır?
3. sorum 14bin TL 3060ti a vermekdense sizce o paraya 2 adet 1660süper alsam nasıl olur? garantili birkaçtane 1660süper buldum tek sorun 6gb olmaları ileride sorun yaratırmı. biraz uzun vadeli düşnüüyorum.

Yorumlarını esirgemeyen yardımcı olmaya çalışan tüm arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim
2 tane RX 6600 al bence daha mantıklı olur. Kart başı 50W tüketimle 31MH alırsın.

1. sorum alınır mı?

3060Ti modeli nedir?

kanka nvidia kart düşünüyorum ya amd istemiyorum. yarın 1gün etherium biterse amdler çöp olcak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

gigabyte aorus
Neden çöp olsun amdler?

kanka nvidia kart düşünüyorum ya amd istemiyorum. yarın 1gün etherium biterse amdler çöp olcak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

gigabyte aorus
Niye amdler çöp oluyor pardon

Her üretimde başarı sağlayan amd nasıl olacakta çöp olacak?

abiler altcoinlerde amd kartlar suanda yok denecek kadar az. bir Nvidia kart ile bir amd kartı karşılaştırın alt coinler için anlayacaksınız. çöp derken tutun atın çöpe değil. nvidia 10tane altcoin kazıyorsa (önde gelen) amd 3 tane kazıyor 4 tane kazıyor demek istediğim bu

Tam tersi olacak bu arada. Nvidia tarafında LHR bulunmayan kartların hiçbir değeri kalmayacak piyasada.

AMD kartların kazdığı tek coin de eth değil ek olarak.

abiler kardeşler lütfen konunun dışına çıkmayalım

ETH mining bitince LHR’ın bir önemi kalmayacak. Hatta LHR olmayan kartlara “mining yapılmıştır” diye LHR olanlardan bile düşük fiyat verecekler piyasada…
Ne güzel hayal dünyası be kardeşim şu ülkede böylesine hayal kurabilen gençlerin kalması çok güzel devam edin umudunuzu kaybetmeyin

Geri