O payment threshold kısmını hiçbirşey yazmasan bile olur. O zaten rig sahipleri için. Sana her türlü 2 haftada bir otomatik olarak ödeme gelir eğer unpaid balance'ın 0.01 in üstündeyseAlıntıyı görüntüle
Üsttekileri anladım ama minimum 0,1 değer çok fazla değilmi 6 aya falan ulaşabiliyorsun o değere.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Minimum 0,1 değer çok fazla değil mi?
Nereye
Minimum 0,1 değer çok fazla değil mi?EN alttaki ip yerine mining yaptığın cihazın Public IP adresini yaz.
Payment threshold yazan yere de 0.1 yaz
Hocam mining yaptığınız cihaz ip si yazmanız gerek. Ben hızlı olduğu için burdan bakıyorum:Alıntıyı görüntüle
Üsttekileri anladım ama minimum 0,1 değer çok fazla değilmi 6 aya falan ulaşabiliyorsun o değere.
Minimum değer önemli değil 0.01 e ulaşırsan 14 günde bir yatırılıyor yani ayın 14 ü ve 28 i gibiAlıntıyı görüntüle
O payment threshold kısmını hiçbirşey yazmasan bile olur. O zaten rig sahipleri için. Sana her türlü 2 haftada bir otomatik olarak ödeme gelir eğer unpaid balance'ın 0.01 in üstündeyseAlıntıyı görüntüle
Yazıyor zaten okusunMinimum değer önemli değil 0.01 e ulaşırsan 14 günde bir yatırılıyor yani ayın 14 ü ve 28 i gibi
Teşekkürler hepinize oraya 0.01 yazdım.O payment threshold kısmını hiçbirşey yazmasan bile olur. O zaten rig sahipleri için. Sana her türlü 2 haftada bir otomatik olarak ödeme gelir eğer unpaid balance'ın 0.01 in üstündeyse
Oraya minimum 0.1 yazılıyor yalnızTeşekkürler hepinize oraya 0.01 yazdım.
Güzel ama ingiliççeYazıyor zaten okusun