öyle bir şey yok sen talepte bulunmazsan kazım miktarın düşük ise 28 gün beklersinMerhaba arkadaşlar ethermine da yeni ödeme politikası olan 0.005 e geçiş yaptık normalde 0.005 olunca metamask hesabımıza yatırması gerekiyordu ama üzerinden 2 gün geçmesine rağmen yatırmadı metamask e ethermine yardımcı olabilecek var mı?
Miktar 0.005i geçtiyse her ayın 28i hesaba para gelecek diye biliyorum. Ayın 28ini bekle.Merhaba arkadaşlar ethermine da yeni ödeme politikası olan 0.005 e geçiş yaptık normalde 0.005 olunca metamask hesabımıza yatırması gerekiyordu ama üzerinden 2 gün geçmesine rağmen yatırmadı metamask e ethermine yardımcı olabilecek var mı?
bekleyim ama zannetmiyorum geleceğini o para büyük ihtimalle boşa gitti sistem sanki bug a girmiş gibiMiktar 0.005i geçtiyse her ayın 28i hesaba para gelecek diye biliyorum. Ayın 28ini bekle.
Rica ederim hocam birde kazım yaparken metamask cüzdanına mining yapın 2 kere komisyon ödemezsiniz.çok teşekkür ederim hocam sizin sayenizde paranın hala hesapta durduğunu öğrendim