hellforce1
80+
- Reaksiyon skoru
- 9
200 mbps fiber internet alıyorum ethernet kablosu seçerken hangi kabloyu almalıyım kablodan kabloya hız değişir mi?
15 metre.Fazlasıda olurkaç metre lazım?
Ugreen marka alabilirsin. Kendin araştırmak istersen de şöyle; cat 6-6a-7 den birini alabilirsin. F ftp ya da s ftp olursa iyi olur. Ya da u ftp. Onun dışında awg değerleri var. Bu değerlerinde düşük olması iyidir (23-26 gibi)200 mbps fiber internet alıyorum ethernet kablosu seçerken hangi kabloyu almalıyım kablodan kabloya hız değişir mi?
cat6 ideal ama zenginsen ve yüksek hızlarda kullanıcam dersen cat8 de bakabilirsin.200 mbps fiber internet alıyorum ethernet kablosu seçerken hangi kabloyu almalıyım kablodan kabloya hız değişir mi?
hiiiiç gerek yok cat8 e .cat6 ideal ama zenginsen ve yüksek hızlarda kullanıcam dersen cat8 de bakabilirsin.
hiiiiç gerek yok cat8 e .
Cat 8 in anlamı yok. Cat 8 40 gbps destekliyor. Kimin ne işine yarayacak. Cat 6 kablo zaten 1 gbps hızı veriyor. Türkiye de 1 gbps üstünde hız alan kaç kişi var. Hiçbir mantığı yokKullanan gördüm ama dediğim gibi cat6 ideal ama parası olan cat8 almakta.