Sdza
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 288
Selamlar yaklaşık 2 aydır online oyunlarda bağlantı kopma problemim oluyordu adam akıllı zaman ayırıp bakmadım. Kutudan modeme gelen kablo uzun ama odama yetişmedi diye salonda bıraktım 15 metre ethernet kablosu alıp odamın kapısının altından geçirdim , geçirdiğim yere bant yapıştırdım büyük ihtimal orasının ezildiğini düşünüyorum. Bu yüzden kopma yaşadığımı düşünüyorum ama emin değilim şimdi ben o kısmı kesip kabloları birbirine bağlayıp elektrik bandı çekersem sorun düzelir mi yoksa telefon kablosu alıp modemi odama mı çekmeliyim?
Modemi odama çektim kablo yetişmedi pcyi odanın ortasına aldım dandik 1 metre var yok bi tane ethernet kablosu vardı onla yarım saatten fazla oyun oynadım kopma yaşanmadı yani kesinlikle bu odama çektiğim ethernet kablosunda sıkıntı var.
Modemi odama çektim kablo yetişmedi pcyi odanın ortasına aldım dandik 1 metre var yok bi tane ethernet kablosu vardı onla yarım saatten fazla oyun oynadım kopma yaşanmadı yani kesinlikle bu odama çektiğim ethernet kablosunda sıkıntı var.