Mkann 80+ Katılım 9 Ocak 2023 Mesajlar 469 Dahası Reaksiyon skoru 178 İsim ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ Bugün, 01:29 #1 50 mbps internetim var, ama ethernet kablom gereğinden uzun ve kalitesiz max 1-2 metre olacak şekilde kaliteli bir öneri yapar mısınız
50 mbps internetim var, ama ethernet kablom gereğinden uzun ve kalitesiz max 1-2 metre olacak şekilde kaliteli bir öneri yapar mısınız
Remi 80+ Silver Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 2,166 Dahası Reaksiyon skoru 1,126 Yaş 19 İsim Mustafa Yüksel İlgilendiği Kategoriler Bilim, Tarih Instagram @remileas Discord lrearis Bugün, 01:30 #2 Mkann yazmış: 50 mbps internetim var, ama ethernet kablom gereğinden uzun ve kalitesiz max 1-2 metre olacak şekilde kaliteli bir öneri yapar mısınız Devamı için tıklayın... elektrikçiye git cat6 kablosu al ilerde sıkıntı yaşamamak için uzunluğunu istediğin gibi kesiyor
Mkann yazmış: 50 mbps internetim var, ama ethernet kablom gereğinden uzun ve kalitesiz max 1-2 metre olacak şekilde kaliteli bir öneri yapar mısınız Devamı için tıklayın... elektrikçiye git cat6 kablosu al ilerde sıkıntı yaşamamak için uzunluğunu istediğin gibi kesiyor