Farkları mhz , uzunluk vb diye biliyorum google da tablosu var.CAT5 CAT6 CAT5E CAT6E CAT6A CAT7
var ama farkı ne bilmiyorum. Modemim arasında 4 metre filan var ama ethernetten kesinlikle daha iyi ping alırım. Bütçe kesin değil en F/P olanlara bakacağım.
Cat6 işini görür bence hızın çok yüksek değil iseÖnerin ne olurdu?
10GB internetim olmadığına göre...Cat6 işini görür bence hızın çok yüksek değil ise
Cat6 işini görür bence hızın çok yüksek değil ise
Çok anlamıyorum ama bence iyi fiyatı özellikle zaten bu tarz kablolarda diğer kablolar ile arasında ne fark olabilir ki cat dışında10GB internetim olmadığına göre...
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alfais 4518 Cat6 Ethernet Patch İnternet Kablosu, Mavi 20 Metre : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Alfais 4518 Cat6 Ethernet Patch İnternet Kablosu, Mavi 20 Metre : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Hocam nasıldır? 20 metre ve en pop kablolardan. İş görür mü?
Amazon yorumlarını okudum dayanaksızmış içindeki kablolar başkalarına bak istersen10GB internetim olmadığına göre...
Alfais 4518 Cat6 Ethernet Patch İnternet Kablosu, Mavi 20 Metre : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Alfais 4518 Cat6 Ethernet Patch İnternet Kablosu, Mavi 20 Metre : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Hocam nasıldır? 20 metre ve en pop kablolardan. İş görür mü?
tamamdır o zaman. Teşekkürler.Çok anlamıyorum ama bence iyi fiyatı özellikle zaten bu tarz kablolarda diğer kablolar ile arasında ne fark olabilir ki cat dışında
Amazon yorumlarını okudum dayanaksızmış içindeki kablolar başkalarına bak istersen
Youtube araştırdın mı? bu kablolarda dikkat edilmesi gerekli şeyler vbtamamdır o zaman. Teşekkürler.
Şimdi araştırdım ve Ugreen markası kesinlikle en çok önerilen marka.Youtube araştırdın mı? bu kablolarda dikkat edilmesi gerekli şeyler vb
Altaki kablosu kaliteli gelmedi bana bence üstekiŞimdi araştırdım ve Ugreen markası kesinlikle en çok önerilen marka.
Ugreen CAT6 Flat Ethernet Kablosu, 8 Metre, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Ugreen CAT6 Flat Ethernet Kablosu, 8 Metre, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
iki ürün arasında kaldım. Biri flat ve 8metre... Diğeri normal ve 10 metre.
Hangisini tercih edeyim?