Neler Yeni

Ethernet kablosu önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Özgür Doruk Korkmaz
Arkadaşlar merhaba ethernet kablom internet kopma sorunu yapıyor değiştirmek istiyorum ama hangi cat modelini almalıyım bilmiyorum hangisi alırsam daha iyi olur veya bütçe olarak fiyat performans hangisi daha iyi olur yardımcı olursanız sevinirim.

04umut76

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,264
İsim
umut şahin
Arkadaşlar merhaba ethernet kablom internet kopma sorunu yapıyor değiştirmek istiyorum ama hangi cat modelini almalıyım bilmiyorum hangisi alırsam daha iyi olur veya bütçe olarak fiyat performans hangisi daha iyi olur yardımcı olursanız sevinirim.
çok ucuz bulursan cat5e ama fiyat farkı az ise cat6 cat7 öneririm

cansux

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Cansu
Merhaba, ben de bu konuyu çok araştırmıştım 50tlye 5 metre ortalama bi kablo almıştım 1-2 sene önce. Valorantta 24 ping alıyordum sonra yine 5 metre cat6 u green kablo aldım 150-200 falandı fiyatı o da bilinen marka. Onda da aynı pingi aldım uzunluk cidden farkettirmiyor veya çok pahalı kaliteli marka ile orta fiyatlı ortalama bir şey arasında hiçbir fark yok haberin olsun, tabiiki gidip en dandiğinide alma zaten bulman çok zor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,468
Üyeler
161,291
Son üye
ardinho46
Top Bottom