Çözüldü✓ Ethernet kablosu önerisi

SyFox

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
277
Internetim 50-70 mbps destekliyor . Modem bana biraz uzak . Şuan da eve uzağım. Arkadaşıma ölçturdum 7 kulaç diyor. Kaç metre almalıyım. CAT kaç almalıyım. Direkt link de alabilirsiniz. Önerilerinizi bekliyorum

konumuna ve kabloyu geçireceğin yere gre değişir. şahsen ince yassı kablolardan almanı öneririm. cat 5-6 işini görür

konumuna ve kabloyu geçireceğin yere gre değişir. şahsen ince yassı kablolardan almanı öneririm. cat 5-6 işini görür
nasıl yani hocam konumuna ve kabloyu geçireceğin yere göre derken

nasıl yani hocam konumuna ve kabloyu geçireceğin yere göre derken
kapıların kenarındaki kısımlar çıkıyor ve aralarında kablo geçecek kadar pay oluyor. arada kapı varsa geçirmesi daha rahat olur + daha az yer kaplar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1770818792920.webp

kapıların kenarındaki kısımlar çıkıyor ve aralarında kablo geçecek kadar pay oluyor. arada kapı varsa geçirmesi daha rahat olur + daha az yer kaplar.

Alıntıyı görüntüle
Evet toplam 2 kapıdan geçicek link atabilir misiniz öneriniz varsa

Alıntıyı görüntüle
https://amzn.eu/d/0hd9iTup şöyle bir ürün buldum yorumlar iyi duruyor nasıldır

Internetim 50-70 mbps destekliyor . Modem bana biraz uzak . Şuan da eve uzağım. Arkadaşıma ölçturdum 7 kulaç diyor. Kaç metre almalıyım. CAT kaç almalıyım. Direkt link de alabilirsiniz. Önerilerinizi bekliyorum
Kendim CAT 6 Kullanıyorum. 100 MBPS olan internetimi aynen kullanabiliyorum. Sizede Cat 6 önerebilirim.

Çok önceden esnaf aracılığiyla aldım ama markası S Link'ti uzun süredir kullanıyorum internette dedigim marka üzerinden araştırırsanız size uygun olanı bulabilirsiniz.

Aynen öyle olsunda hemen kopsun dimi bravo öneriye bak

Hocam kalın olursa da kapı koparmaz mı.

Hocam attığım linke bakabilir misiniz nasıldır. Attığınız link biraz tuzlu geldi

Hocam kalın olursa da kapı koparmaz mı.
Kapı altı boşluğun yok mu hiç? İlla süpürgelik içinden mi geçirmek zorundasın öyleyse incesi var ugreenin ondan al

Kapı altı boşluğun yok mu hiç? İlla süpürgelik içinden mi geçirmek zorundasın öyleyse incesi var ugreenin ondan al
Marka fark ediyor mu ? 50mbps olduğu için soruyorum

Marka fark ediyor mu ? 50mbps olduğu için soruyorum
ugreen alabileceğin kaliteli bir marka kalitesizlerde ezilme sonrası kopma yaşaman mümkün ince olanların olayıda köşeden süpürgelikten geçirmen zaten

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,189,108
Üyeler
188,700
Son üye
omern2
Geri