Neler Yeni

Öneri Ethernet Kablosu Önerisi

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,786
İsim
MehmedVII
CAT6, CAT7 vs bunların ne farkı var bilmiyorum. 15-20m uzunluğunda kaliteli bir ethernet kablosu istiyorum. Piyasa bilmediğim için bütçe de belirsiz

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,600
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
  • Beğen
Reaksiyonlar: Che_

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,786
İsim
MehmedVII
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Direk link atıyorum 23awg tam bakır sarmal kaliteli kablo kılıfı güçlü iletim düşük parazit buyur

Hocam ilk defa ethernet kullanacam. Bu kablonun 1 ucunu LAN1'e diğer ucunu da laptop ethernete takacak değil mi başka bir şeye gerek yok. Modem kutusundan çıkan 1.5m'lik kabloyu denedim 2 kat daha iyi hız aldım

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,600
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Hocam ilk defa ethernet kullanacam. Bu kablonun 1 ucunu LAN1'e diğer ucunu da laptop ethernete takacak değil mi başka bir şeye gerek yok. Modem kutusundan çıkan 1.5m'lik kabloyu denedim 2 kat daha iyi hız aldım
Modemden PC ye kablo mu cekiceksin

• Beğen

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,600
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
  • Beğen

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,786
İsim
MehmedVII
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,600
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

xxefe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
477
İsim
Efe Aksu
ethernet kablosunu modem ile pc ye takıcaksın modemde Slot fark etmez genellikle 4 tane slot yani lan girişi bulunur hangisine takarsan tak fark etmez leptopsa cihazın sağında ya da solunda ethernet girişi bulunur diğer ucunuda oraya takıcaksın cat 5 cat 6 arasında ki fark ise internet hızını iletimini sağlar eğer internetin 1000 mbps falansa cat 6 al eğer 100 mbps altında ise cat 5 de alabilirsin çok takılma düzgün bir sitede uygun fiyatlı bul yapıştır gitsin

• Beğen

Frkndmt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
626
İsim
Furkan Demirtaş
CAT6, CAT7 vs bunların ne farkı var bilmiyorum. 15-20m uzunluğunda kaliteli bir ethernet kablosu istiyorum. Piyasa bilmediğim için bütçe de belirsiz
Dark markasının Cat6 kablosunu kullanıyorum öneririm bir sıkıntı çıkarmıyor bana.

• Beğen

YazılımKafa

80+ Silver
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kendinde bakabilirsin. Bence ugreen marka ürünlere bak. En çok satan ve en çok memnun olunan markalardan. Cat6-7 farketmez. Ama örgülü alabiliyorsan örgülü al. Ayrıca f ftp ya da s ftp olması iyi olur. Uzun kablo olduğu için paraziti engellemek önemli. O yüzden en iyisi f ftp ve s ftp. Amazonda vs ürün alırken bu yazıyor

Direk link atıyorum 23awg tam bakır sarmal kaliteli kablo kılıfı güçlü iletim düşük parazit buyur

Bu u utp. F ftp ya da s ftp daha iyi olur

Son düzenleme:

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,600
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

Kendinde bakabilirsin. Bence ugreen marka ürünlere bak. En çok satan ve en çok memnun olunan markalardan. Cat6-7 farketmez. Ama örgülü alabiliyorsan örgülü al. Ayrıca f ftp ya da s ftp olması iyi olur. Uzun kablo olduğu için paraziti engellemek önemli. O yüzden en iyisi f ftp ve s ftp. Amazonda vs ürün alırken bu yazıyor

Bu u utp. F ftp ya da s ftp daha iyi olur
1000 mbps internet ile bunu kullanıyorum noksansız hızı alıyorum herhangi bir sorun olmuyor 23awg tam bakır olması önemli bişey stp ve FTP de koruma daha fazla ama iç tesisat da bunun pekte önemi yok attığın da utp den pek farkı yok sadece üstünde koruma olarak folyo var he olur mu o da olur sıkıntı yok ama hızda değişiklik olmayacaktır

Top Bottom