Hocam ilk defa ethernet kullanacam. Bu kablonun 1 ucunu LAN1'e diğer ucunu da laptop ethernete takacak değil mi başka bir şeye gerek yok. Modem kutusundan çıkan 1.5m'lik kabloyu denedim 2 kat daha iyi hız aldım
Hocam ilk defa ethernet kullanacam. Bu kablonun 1 ucunu LAN1'e diğer ucunu da laptop ethernete takacak değil mi başka bir şeye gerek yok. Modem kutusundan çıkan 1.5m'lik kabloyu denedim 2 kat daha iyi hız aldım
ethernet kablosunu modem ile pc ye takıcaksın modemde Slot fark etmez genellikle 4 tane slot yani lan girişi bulunur hangisine takarsan tak fark etmez leptopsa cihazın sağında ya da solunda ethernet girişi bulunur diğer ucunuda oraya takıcaksın cat 5 cat 6 arasında ki fark ise internet hızını iletimini sağlar eğer internetin 1000 mbps falansa cat 6 al eğer 100 mbps altında ise cat 5 de alabilirsin çok takılma düzgün bir sitede uygun fiyatlı bul yapıştır gitsin
Ugreen Cat7 Örgülü F FTP 10Gbps RJ45 15 M Ethernet Kablosu fiyatı, modelleri ve teknik özellikleri Teknosa'da. Ugreen Cat7 Örgülü F FTP 10Gbps RJ45 15 M Ethernet Kablosu en uygun fiyatlarla Teknosa'dan alınır.
Kendinde bakabilirsin. Bence ugreen marka ürünlere bak. En çok satan ve en çok memnun olunan markalardan. Cat6-7 farketmez. Ama örgülü alabiliyorsan örgülü al. Ayrıca f ftp ya da s ftp olması iyi olur. Uzun kablo olduğu için paraziti engellemek önemli. O yüzden en iyisi f ftp ve s ftp. Amazonda vs ürün alırken bu yazıyor
Ugreen Cat7 Örgülü F FTP 10Gbps RJ45 15 M Ethernet Kablosu fiyatı, modelleri ve teknik özellikleri Teknosa'da. Ugreen Cat7 Örgülü F FTP 10Gbps RJ45 15 M Ethernet Kablosu en uygun fiyatlarla Teknosa'dan alınır.
www.teknosa.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kendinde bakabilirsin. Bence ugreen marka ürünlere bak. En çok satan ve en çok memnun olunan markalardan. Cat6-7 farketmez. Ama örgülü alabiliyorsan örgülü al. Ayrıca f ftp ya da s ftp olması iyi olur. Uzun kablo olduğu için paraziti engellemek önemli. O yüzden en iyisi f ftp ve s ftp. Amazonda vs ürün alırken bu yazıyor
1000 mbps internet ile bunu kullanıyorum noksansız hızı alıyorum herhangi bir sorun olmuyor 23awg tam bakır olması önemli bişey stp ve FTP de koruma daha fazla ama iç tesisat da bunun pekte önemi yok attığın da utp den pek farkı yok sadece üstünde koruma olarak folyo var he olur mu o da olur sıkıntı yok ama hızda değişiklik olmayacaktır