Neler Yeni

Ethernet Kablosu temazsızlık yapıyor

Demirr34_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
315
İsim
Ömer
Öncelikle yanlış yere açtıysam konuyu özür dilerim ethernet kablomda temazsızlık var gün içinde internetim gidiyor kasanın arkasından düzeltmek zorunda kalıyorum bende yeni bir ethernet kablosu alayım dedim ve bunu buldum sizce bu alınır mı ? veya önerileriniz var mı ?

naberr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
352
İsim
naber
kablonu bilgisayarcıya götürüp başlığını(jak) değiştirebilirsin veya bunu da satın alabilirsin ugreen zaten huawei alt markası genelde iyi ürünler üretiyor alınır

Demirr34_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
315
İsim
Ömer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kablonu bilgisayarcıya götürüp başlığını(jak) değiştirebilirsin veya bunu da satın alabilirsin ugreen zaten huawei alt markası genelde iyi ürünler üretiyor alınır
site güvenilir mi acaba ya

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,262
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Amazon`dan al, orada da olması lazım. Geçen hafta 8 metreliğini aldım kısa geldi diye 15m ile değiştireceğim. Ugreen marka olarak araştırmalarıma göre kaliteli.

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,478
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Ugreen en kalitelilerindendir hocam alabilirsiniz. Aynı sorunu yaşıyordum ve parası fazla gelmese ugreen alacaktım, alfaisle yetindim bi sıkıntısı yok bakalım şu anlık.

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
Hangi marka kablon?
Ugreen en kalitelilerindendir hocam alabilirsiniz. Aynı sorunu yaşıyordum ve parası fazla gelmese ugreen alacaktım, alfaisle yetindim bi sıkıntısı yok bakalım şu anlık.
Alfaiste yaşıyorum aynısını ben de

OguzhanM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
266
İsim
Oğuzhan Mutluer
cat7'ye gerek yok ama sen bilirsin cat6 işini fazlasıyla görücektir

EfoWars

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Süleyman Efe Erdoğmak
İlgilendiği Kategoriler
İç Donanımlar, Çevre Birimleri, Cep Telefonları, Konsollar, Ağ Sistemleri
aynı sorunu yaşıyordum böyle çözdüm. kafasını değiştirince bitti yeni gibi oluyor

Hasan344

80+ Gold
Alfais'te fena değil hocam. Uzun süredir kullanıyorum bende hala sıkıntısı yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Mad
İlgilendiği Kategoriler
Siber Güvenlik, Güvenlik Duvarı, Anti Virüs, Domain Controller, File Server, Oyun ve Bilgisayar Bileşenleri
Kablonu sök ve nalbur, elektrik tesisatçısı veya bilgisayarcıya götür. Max 10-20 tl ücretle yeni jak(RJ45) çaktır ucuna. Yalan yere kabloya para verme.

R3b311i0n_01

80+ Bronze
silindi

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,888
Üyeler
164,926
Son üye