Hocam sistemin linkini atın.Thermaltake S200 TG'li bir pc aldım bile ama bir bakayım dedim ki Ethernet girişini bulamadım, bir de baktım HDMI veya USB girişi de yok gibi sanki. Ne yapacağım?
https://www.vatanbilgisayar.com/intel-i5-12400f-rtx4060ti-h610m-500gb-ssd-16gb-ram.html hocam bir de satın aldım o sıkıntıHocam sistemin linkini atın.
Ekran kartına ve anakarta takmak için kasanın camını açmam gerekmez mi ve kasanın camını kapatabilir miyim?Ethernet ve USB girişleri anakartın üzerinde bulunuyor. HDMI çıkışı ise ekran kartının üzerinde.
Kasanın boş haline baktıysan göremezsin çünkü dediğim gibi bu girişler anakart ve ekran kartının üzerinde.
Anakartın üzerinde de HDMI çıkışı var ancak onu kullanmayacaksın. Oraya takarsan görüntü alamazsın.
Alıntıyı görüntüle
En sağdaki HDMI çıkışı. Diğerleri Display Port. Monitöründe girişi varsa Display Port kullanabilirsin.
Alıntıyı görüntüle
Hayır fotoğrafını gösterdiğim kısımlar kasanın arkasında kalıyor. Vatan direkt fotoğrafını koymadığı için farklı bir sistemden örnek göstereyim.Ekran kartına ve anakarta takmak için kasanın camını açmam gerekmez mi ve kasanın camını kapatabilir miyim?
İşte ben baktığımda kasanın fotoğraflarında bu yoktu normalde bana böyle mi gelecek? Teşekkür ederim bu arada.Hayır fotoğrafını gösterdiğim kısımlar kasanın arkasında kalıyor. Vatan direkt fotoğrafını koymadığı için farklı bir sistemden örnek göstereyim.
Alıntıyı görüntüle
Sen boş kasanın fotoğrafına bakmışsındır. Sana tam olarak böyle gelmeyecek çünkü parçaya zarar gelmemesi adına ekran kartını montajlamadan yollayacaklardır. Ekran kartını kendin takman gerekiyor. Taktıktan sonra attığım son fotoğraftaki gibi olacak.İşte ben baktığımda kasanın fotoğraflarında bu yoktu normalde bana böyle mi gelecek? Teşekkür ederim bu arada.
En iyi cevap verdim hocamEthernet ve USB girişleri anakartın üzerinde bulunuyor. HDMI çıkışı ise ekran kartının üzerinde.
Kasanın boş haline baktıysan göremezsin çünkü dediğim gibi bu girişler anakart ve ekran kartının üzerinde.
Anakartın üzerinde de HDMI çıkışı var ancak onu kullanmayacaksın. Oraya takarsan görüntü alamazsın.
Alıntıyı görüntüle
En sağdaki HDMI çıkışı. Diğerleri Display Port. Monitöründe girişi varsa Display Port kullanabilirsin.
Alıntıyı görüntüle
Anladım hocam sağolun.Sen boş kasanın fotoğrafına bakmışsındır. Sana tam olarak böyle gelmeyecek çünkü parçaya zarar gelmemesi adına ekran kartını montajlamadan yollayacaklardır. Ekran kartını kendin takman gerekiyor. Taktıktan sonra attığım son fotoğraftaki gibi olacak.
Hocam rahatsız ediyorum kusura bakmayın, bu fotoğrafdakilerden hangisi displayport? İşaretleyip fotoğrafını atabilir misiniz? Kasanın neresinde veya var mı diye merak ettim.Hayır fotoğrafını gösterdiğim kısımlar kasanın arkasında kalıyor. Vatan direkt fotoğrafını koymadığı için farklı bir sistemden örnek göstereyim.
Alıntıyı görüntüle
Kırmızı okla işaretlediğim giriş HDMI. Solundaki 3 giriş ise DisplayPort.Hocam rahatsız ediyorum kusura bakmayın, bu fotoğrafdakilerden hangisi displayport? İşaretleyip fotoğrafını atabilir misiniz? Kasanın neresinde veya var mı diye merak ettim.
Sağooun hocam.