Neler Yeni

Ethernet ve HDMI Girişi Olmayan Kasa Olur mu?

ege18

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Ege
Thermaltake S200 TG'li bir pc aldım bile ama bir bakayım dedim ki Ethernet girişini bulamadım, bir de baktım HDMI veya USB girişi de yok gibi sanki. Ne yapacağım?

Spect

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
Arda
Thermaltake S200 TG'li bir pc aldım bile ama bir bakayım dedim ki Ethernet girişini bulamadım, bir de baktım HDMI veya USB girişi de yok gibi sanki. Ne yapacağım?
Hocam sistemin linkini atın.

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
98
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,005
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
Ethernet ve USB girişleri anakartın üzerinde bulunuyor. HDMI çıkışı ise ekran kartının üzerinde.
Kasanın boş haline baktıysan göremezsin çünkü dediğim gibi bu girişler anakart ve ekran kartının üzerinde.

Anakartın üzerinde de HDMI çıkışı var ancak onu kullanmayacaksın. Oraya takarsan görüntü alamazsın.
1730529871105.png

En sağdaki HDMI çıkışı. Diğerleri Display Port. Monitöründe girişi varsa Display Port kullanabilirsin.
1730529832606.png

ege18

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Ege
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ethernet ve USB girişleri anakartın üzerinde bulunuyor. HDMI çıkışı ise ekran kartının üzerinde.
Kasanın boş haline baktıysan göremezsin çünkü dediğim gibi bu girişler anakart ve ekran kartının üzerinde.

Anakartın üzerinde de HDMI çıkışı var ancak onu kullanmayacaksın. Oraya takarsan görüntü alamazsın.
Alıntıyı görüntüle

En sağdaki HDMI çıkışı. Diğerleri Display Port. Monitöründe girişi varsa Display Port kullanabilirsin.
Alıntıyı görüntüle
Ekran kartına ve anakarta takmak için kasanın camını açmam gerekmez mi ve kasanın camını kapatabilir miyim?

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
98
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,005
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
Discord
Emir Aydın#8540
Ekran kartına ve anakarta takmak için kasanın camını açmam gerekmez mi ve kasanın camını kapatabilir miyim?
Hayır fotoğrafını gösterdiğim kısımlar kasanın arkasında kalıyor. Vatan direkt fotoğrafını koymadığı için farklı bir sistemden örnek göstereyim.
1730532464486.png

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
98
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,005
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
Discord
Emir Aydın#8540
İşte ben baktığımda kasanın fotoğraflarında bu yoktu normalde bana böyle mi gelecek? Teşekkür ederim bu arada.
Sen boş kasanın fotoğrafına bakmışsındır. Sana tam olarak böyle gelmeyecek çünkü parçaya zarar gelmemesi adına ekran kartını montajlamadan yollayacaklardır. Ekran kartını kendin takman gerekiyor. Taktıktan sonra attığım son fotoğraftaki gibi olacak.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,633
İsim
Mert Can Ergün

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
En iyi cevap verdim hocam

ege18

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Ege
Sen boş kasanın fotoğrafına bakmışsındır. Sana tam olarak böyle gelmeyecek çünkü parçaya zarar gelmemesi adına ekran kartını montajlamadan yollayacaklardır. Ekran kartını kendin takman gerekiyor. Taktıktan sonra attığım son fotoğraftaki gibi olacak.
Anladım hocam sağolun.

ege18

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Ege
Hayır fotoğrafını gösterdiğim kısımlar kasanın arkasında kalıyor. Vatan direkt fotoğrafını koymadığı için farklı bir sistemden örnek göstereyim.
Alıntıyı görüntüle
Hocam rahatsız ediyorum kusura bakmayın, bu fotoğrafdakilerden hangisi displayport? İşaretleyip fotoğrafını atabilir misiniz? Kasanın neresinde veya var mı diye merak ettim.

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
98
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,005
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
Discord
Emir Aydın#8540
Hocam rahatsız ediyorum kusura bakmayın, bu fotoğrafdakilerden hangisi displayport? İşaretleyip fotoğrafını atabilir misiniz? Kasanın neresinde veya var mı diye merak ettim.
Kırmızı okla işaretlediğim giriş HDMI. Solundaki 3 giriş ise DisplayPort.

1730736666263.png

Top Bottom