Matt Murdock
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 5,558
Bir insan neden 36'lı Eti Cin almak ister ki
Yemek içinBir insan neden 36'lı Eti Cin almak ister ki
Gerçekten çok mantıklı teşekkurlerYemek için
o kadar da uzak bir tarih değilsene 1950 de![]()
Sevmediği 36 kişiye musallat edecektir belkiBir insan neden 36'lı Eti Cin almak ister ki
5 tane aldım 492 tl ye geldi5 adet alınca 180 tanesi 511TL'ye geliyor, 1 adet 2.83TL bu şekilde. AMZN50, AMZN75, AMZN100 kodları oluyorsa da daha uyguna gelir.
Aa aslında Bayramda çoluk çocuk gelirse misafir olarak çok hoş bir ikram olabilir siz böyle diyince aklıma geldi. Yenmek için tırt buna vereceğim paraya adam akıllı bi şey yerimSevmediği 36 kişiye musallat edecektir belki
3 4 tane hatay usulü döner yenir de ben 5 tane aldım 180 tane yapıyor oyun oynarken lokmalık atar geçerim ağzıma ondan aldımAa aslında Bayramda çoluk çocuk gelirse misafir olarak çok hoş bir ikram olabilir siz böyle diyince aklıma geldi. Yenmek için tırt buna vereceğim paraya adam akıllı bi şey yerim
HAngi kuponla aldın usta5 tane aldım 492 tl ye geldi
Hocam tercih meselesi bi kutusu 120 mesela.3 4 tane hatay usulü döner yenir de ben 5 tane aldım 180 tane yapıyor oyun oynarken lokmalık atar geçerim ağzıma ondan aldım
muhtemelen 180 tanenin 50 lisi cumratesi akşam iftardan sonra warzone oynarken bitecek ama olsunHocam tercih meselesi bi kutusu 120 mesela.
Şahsen 36 tane eti cin yiyeceğime 3 tane tadelle kingsize veya 400gram çizmeci time wafer masterı yeğlerim eğer illa abur cubur yiyeceksem. Türk malı ürün olarak bu saydığım ikisini seviyorum sadece ben. Zaten abur cubur yiyen birisi değilim en son 2 sene olmuştur yiyeli
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Oyun oynarken film izlerken güzel olabilir dediğini gibi ama çok yedirir ya leblebi gibi giderkendini frenleyebilenler için uygun
Afiyet olsun gardaşım yapıştır iftardan sonra tatlı insan istiyor valla doğrumuhtemelen 180 tanenin 50 lisi cumratesi akşam iftardan sonra warzone oynarken bitecek ama olsun
Ben çocuk olsam çok mutlu olurum şahsen.Aa aslında Bayramda çoluk çocuk gelirse misafir olarak çok hoş bir ikram olabilir siz böyle diyince aklıma geldi. Yenmek için tırt buna vereceğim paraya adam akıllı bi şey yerim