teşekkürler bilgilendirme içinprime alman lazım. prime olmadan faydalanamazsın bu tarz kampanyalardan.
teşekkürler bilgilendirme içinprime alman lazım. prime olmadan faydalanamazsın bu tarz kampanyalardan.
Bu tatlı ama. Fiyatı acıGODİVA hastaları için de bi indirim daha ekledim ana konuya
Eskiden standart 80 veya 100 Gr olurdu. Şimdi 50 grama kadar düştüler. Acı bir durumNasıl çikolata ama ?
bende 42tl gözüküyor nasıl düşürdün 28e prime var bende.İlkte çalışmamıştı sonradan sildim zaten
2+2 yapınca da 28TL oluyor bilginiz olsun ben öyle alıyorum şimdi deneyelim bakalım nasılmış.
Valla çubuk kraker, eti tutku falan derken ev 4. katta. Kavga çıkabilir hala korkuyorumattığı paket başı ücret alıyor aslında kargocuya da kazandırıyorsun
bende korkuyorum bize getiren adam yaşlı birde.Valla çubuk kraker, eti tutku falan derken ev 4. katta. Kavga çıkabilir hala korkuyorum
paket başı sanırım 15 - 20 lira + kdv alıyorlar sen bakma onlara suratları hep asıktır ama o paketi atmazlarsa kazançları düşerValla çubuk kraker, eti tutku falan derken ev 4. katta. Kavga çıkabilir hala korkuyorum
Bende de aynı hocam nasil dusuyorbende 42tl gözüküyor nasıl düşürdün 28e prime var bende.