Bilmiyorum ki hocam ilk defa sizden duydum ama öyleyse daha mantıklı duruyor.Migrosta 9 TLydi dün 1 alana 1 bedavaydi daha ucuza gelio sanirom acaba hala duruyo mu
durmuyor dün bittiMigrosta 9 TLydi dün 1 alana 1 bedavaydi daha ucuza gelio sanirom acaba hala duruyo mu
nasıl hangisi daha ucuz migros mu amazon dan mıMigrosta 9 TLydi dün 1 alana 1 bedavaydi daha ucuza gelio sanirom acaba hala duruyo mu
Amazon migrostaki kampanya bitmiş hocamnasıl hangisi daha ucuz migros mu amazon dan mı
O kadar rezil bir ürün ki her gün indirimde meret
Bence bu fiyata iyi hocam.O kadar rezil bir ürün ki her gün indirimde meret![]()
Fiyat makul tabi de ben hiç beğenmiyorum beleş olsa yemem. Başkaları da bu şekilde düşünüyor olacak ki sürekli indirimde onu kast ettimBence bu fiyata iyi hocam.
Haklısınız hocam kişiden kişiye değişirFiyat makul tabi de ben hiç beğenmiyorum beleş olsa yemem. Başkaları da bu şekilde düşünüyor olacak ki sürekli indirimde onu kast ettim
ETİ nin popkek serisinin bazıları güzel mangolu ,bitter ve limonlu özellikle.
Ama bu bildiğin saman
Tam tersine kakaolu, sütle beraber acayip güzel bi' tat oluyor.Fiyat makul tabi de ben hiç beğenmiyorum beleş olsa yemem. Başkaları da bu şekilde düşünüyor olacak ki sürekli indirimde onu kast ettim
ETİ nin popkek serisinin bazıları güzel mangolu ,bitter ve limonlu özellikle.
Ama bu bildiğin saman