Bir süre sonra klavye ile sıkıyor ama mouse ile oynama seçeneği de mevcut. Gerçi ne kadar sıkarsa sıksın o fiyata değer bir oyun.Arkadaşlar ETS 2 istek listemdeydi bildirim gelmiş 9.75'e düşmüş bakiyem yetiyor almaya değer mi direksiyonsuz klavyeden sarar mı?
Bence dlc leri ile almak daha güzel olur.Arkadaşlar ETS 2 istek listemdeydi bildirim gelmiş 9.75'e düşmüş bakiyem yetiyor almaya değer mi direksiyonsuz klavyeden sarar mı?
valla klavyeden sürmek bana göre zor ben mousedan oynuyorum mousedan daha zevk alıyorum eğer truckersmpye gireceksen bence sarar aralıksız 6 saat oynadığımı bilirimArkadaşlar ETS 2 istek listemdeydi bildirim gelmiş 9.75'e düşmüş bakiyem yetiyor almaya değer mi direksiyonsuz klavyeden sarar mı?
Alınır, yukarıda dendiği gibi mouse ile oynamak çok daha mantıklı ayrıca mouse tekerini vites yaparak sıralı vitesle oynamanızı öneririm.Arkadaşlar ETS 2 istek listemdeydi bildirim gelmiş 9.75'e düşmüş bakiyem yetiyor almaya değer mi direksiyonsuz klavyeden sarar mı?
Teşekkürler zaten ben de indirime girmesini bekliyordum bugüne nasipmiş teşekkürler herkese.valla klavyeden sürmek bana göre zor ben mousedan oynuyorum mousedan daha zevk alıyorum eğer truckersmpye gireceksen bence sarar aralıksız 6 saat oynadığımı bilirim
Bende zaten yukarıda klavye derken klavye/mouse ikilisi olarak bahsetmiştim teşekkürler alıyorum.Alınır, yukarıda dendiği gibi mouse ile oynamak çok daha mantıklı ayrıca mouse tekerini vites yaparak sıralı vitesle oynamanızı öneririm.
Teşekkürler.Kesinlikle öneririm.