fozy 80+ Katılım 16 Şubat 2023 Mesajlar 47 Dahası Reaksiyon skoru 15 İsim Alihan Çeçen İlgilendiği Kategoriler Elektronik 1 Kasım 2023 #1 ETS2de hız sınırı kaldırma videolarına baktım ancak böyle gözüküyor nasıl çözebilirim 90km/s geçmiyor Ekler resim_2023-11-01_204830714.png 1.2 MB · Hit: 35
ETS2de hız sınırı kaldırma videolarına baktım ancak böyle gözüküyor nasıl çözebilirim 90km/s geçmiyor
Asım Atlıhan 80+ Bronze Katılım 13 Mayıs 2023 Mesajlar 1,202 Dahası Reaksiyon skoru 308 İsim Asım 1 Kasım 2023 #2 fozy yazmış: ETS2de hız sınırı kaldırma videolarına baktım ancak böyle gözüküyor nasıl çözebilirim 90km/s geçmiyor Devamı için tıklayın... Varsayılanlara dön diyip tekrardan hız sınırlayıcısının tikini kaldırmayı dener misiniz
fozy yazmış: ETS2de hız sınırı kaldırma videolarına baktım ancak böyle gözüküyor nasıl çözebilirim 90km/s geçmiyor Devamı için tıklayın... Varsayılanlara dön diyip tekrardan hız sınırlayıcısının tikini kaldırmayı dener misiniz
fozy 80+ Katılım 16 Şubat 2023 Mesajlar 47 Dahası Reaksiyon skoru 15 İsim Alihan Çeçen İlgilendiği Kategoriler Elektronik 2 Kasım 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Asım Atlıhan yazmış: Varsayılanlara dön diyip tekrardan hız sınırlayıcısının tikini kaldırmayı dener misiniz Devamı için tıklayın... Denedim olmadı harici sözleşmelerle alakalı galiba
Asım Atlıhan yazmış: Varsayılanlara dön diyip tekrardan hız sınırlayıcısının tikini kaldırmayı dener misiniz Devamı için tıklayın... Denedim olmadı harici sözleşmelerle alakalı galiba
M Malia 80+ Katılım 19 Mayıs 2023 Mesajlar 9 Dahası Reaksiyon skoru 4 İsim Tufan Martin 2 Kasım 2023 #4 Harici sözleşmelerde hız sınırı kaldırılamaz ayrıca tırın yattıysa hızlı kayıt vsde atamazsın. Ek olarak F7 atarsan sözleşme iptal olur.
Harici sözleşmelerde hız sınırı kaldırılamaz ayrıca tırın yattıysa hızlı kayıt vsde atamazsın. Ek olarak F7 atarsan sözleşme iptal olur.