Phantom523
80+
- Reaksiyon skoru
- 24
ETS 2 oynuyorum ama fps monitorun hz siyle aynı 144 bu fps limiti nasıl kalkar yardım
aynı bilgisayar aynı mönitör assettoda 400 fps veriyobence kaldırmana gerek yok sen 5000 fps de alsan 200 fps de alsan sadece 144 fps alabileceksin
Dikey eşitleme seçeneğini kapatın ayarlardan.ETS 2 oynuyorum ama fps monitorun hz siyle aynı 144 bu fps limiti nasıl kalkar yardım
oyun içi ayarlarda dikey eşitleme veya vsync gibi bir ayar olması lazım onu devre dışı bırakETS 2 oynuyorum ama fps monitorun hz siyle aynı 144 bu fps limiti nasıl kalkar yardım
sağol teşekkür ederim sorunu çözdümoyun içi ayarlarda dikey eşitleme veya vsync gibi bir ayar olması lazım onu devre dışı bırak
Ets 2 de 144 fps in üstünün sana hiçbir faydası olmayacak. Aksine zararı olacak. Ekran kartı daha yüksek kullanılacak ve daha fazla elektrik tüketip ısınacak.Ben olsam 100 Fps sabitlerdim ne kart ısınırdı ne tüketim
haklısın ets 2 de yüksek fps anlamı yok fps yi 90 sabitleyip ayarları kökledim manzaranın keyfini çıkarıyorumEts 2 de 144 fps in üstünün sana hiçbir faydası olmayacak. Aksine zararı olacak. Ekran kartı daha yüksek kullanılacak ve daha fazla elektrik tüketip ısınacak.Ben olsam 100 Fps sabitlerdim ne kart ısınırdı ne tüketim artardı.