Yardım ets 2 kasma sorunu

Reaksiyon skoru
0
s.a arkadaşlar beim pc ets 2 de kasıyor pc özelliklerim: işlemci: i3 550 3.20 ghz ram:8 gb 1600 mhz ekran kartı:yok hdd:160 gb

böyle bir sisitemim var ama ets 2 kasıyor neden kasıyordur ?????

s.a arkadaşlar beim PC ets 2 de kasıyor PC özelliklerim: işlemci: i3 550 3.20 ghz RAM:8 gb 1600 mhz ekran kartı:yok HDD:160 gb

Sistem özelliklerin yetersiz gibi ekran kartın yok zaten hd graphics bu oyunu 720p low da oynatır çözünürlük ve oyun ayarlarını kontrol edin yine de kasmaya devam ederse bir ekran kartı almanız gerekebilir minimum gt730 yada r7 240 öneririm ama gtx750ti rx550 gt1030 alabilirseniz çok daha iyi olur

Çok bariz. Ekran kartın yok. tabii ki kasar. Onboard ile oynanacak oyun değil.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sana başka bir tır oyunu önereyim kasmayacak. 18 Wheels of Steel Haulin. Aşırı sağlam bir tır oyundur. ETS'den daha fazla zaman öldürmüşümdür. Onu oyna hadi iyisin gene.

Ekran kartı olmadığı için kadar dostum. Omboard ile maalesef oyun oynayamazsın. Onboard sadece görüntü almak içindir.

Ekran kartı olmadığı için kadar dostum. Omboard ile maalesef oyun oynayamazsın. Onboard sadece görüntü almak içindir.
Bilgi hatalı hocam. Onboard ile o kadar çok oyun oynanır ki şaşırırsın :)

s.a arkadaşlar beim PC ets 2 de kasıyor PC özelliklerim: işlemci: i3 550 3.20 ghz RAM:8 gb 1600 mhz ekran kartı:yok HDD:160 gb

Dahili ekran kartı ets 2 yi kaldırmaz.

Oynanırda hocam tat vermez.
Tabi günümüz oyunları için onboard imkansız ama 10 sene önceki oyunlar için onboard yeterli oluyor. En basitinden geçenlerde Bioshock yükledim oynayayım dedim bende Nvidia ekran kartı var onu devre dışı bıraktım yorulmasın diye HD Graphics ile açtım kasmadan aktı oyun. ETS nin ilk oyunu da muhtemelen onboard ile oynanabilir. Denemek lazım şans bazen bu işler.

Tabi günümüz oyunları için onboard imkansız ama 10 sene önceki oyunlar için onboard yeterli oluyor. En basitinden geçenlerde Bioshock yükledim oynayayım dedim bende Nvidia ekran kartı var onu devre dışı bıraktım yorulmasın diye HD Graphics ile açtım kasmadan aktı oyun. ETS nin ilk oyunu da muhtemelen onboard ile oynanabilir. Denemek lazım şans bazen bu işler.
Hangi gtafik birimi var onada bakmak lazım.

Bende 4600 var birçok oyunu oynatmıyor.
En güncel ancak Surviving Mars oynatıyor.
Nedense kasmıyor.
Diyorum ya şans. Ben HD Graphics 3000 ile Batman Arkham City bitirmiştim Lowda 30 FPS :D

Aleykum esselam.
En az bi R7 240 taksanız oynanır haale gelir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,439
Üyeler
187,677
Son üye
metekut
Geri