Cevahir Paşalıoğlu
80+ Silver
ETS 2 oynayan arkadaşlar, oyunu oynarken hangi grafik ayarlarını kullanıyorsunuz?
En max ultra mega grafikler. Boşuna geforce now almıyorumETS 2 oynayan arkadaşlar, oyunu oynarken hangi grafik ayarlarını kullanıyorsunuz?
MaxETS 2 oynayan arkadaşlar, oyunu oynarken hangi grafik ayarlarını kullanıyorsunuz?
Çözünürlük ölçeklemesi mi ne var %400 yapıyom onu bişi fark etmiyor sanki ama neye yarıyorMax
Mesaj otomatik birleştirildi:
normal yolda 144 sabit alıyom da calais girince 40 oluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
yer yer 20
bende bazı ayarlarda pek fark göremiyorum o da dahilÇözünürlük ölçeklemesi mi ne var %400 yapıyom onu bişi fark etmiyor sanki ama neye yarıyor
Fps çok fark ediyor ama herhalde upscale yapıyorbende bazı ayarlarda pek fark göremiyorum o da dahil
birdaha bakıp geliyorumFps çok fark ediyor ama herhalde upscale yapıyor
Benim gözlemlediğime göre, ölçekleme ayarı Tır içerisindeki gösterge paneli ve çevredeki detaylar dahil çok daha keskin ve net bir görüntü sağlıyor.bende bazı ayarlarda pek fark göremiyorum o da dahil
aynen öyleymiş dikkat etmedim dışarda birşeyler aramıştım bende otomatik ölçekleme diye bir seçenek vardı %400 yapınca kayboldu simdiBenim gözlemlediğime göre, ölçekleme ayarı Tır içerisindeki gösterge paneli ve çevredeki detaylar dahil çok daha keskin ve net bir görüntü sağlıyor.
Ama Ekran kartına daha fazla yük bindiriyo ve daha fazla WATT çektiriyor Kart. Ben %200 ölçekleme ve SMAA yüksekte ve SSAO'da orta da oynuyorum. İstesem her şeyi Maxta yaparım ama gerek yok.
Hocam farklı bir soru olacak ama, bu yeni TruckersMP Launcher'ı indirdiniz mi siz? Yoksa eskisinden devam etmek mi iyi?aynen öyleymiş dikkat etmedim dışarda birşeyler aramıştım bende otomatik ölçekleme diye bir seçenek vardı %400 yapınca kayboldu simdi
hocam ben bir veya bilemediniz iki hafta önce(günler haftalar birbirine girdi kestiremiyorum) bu yeni launcher i indirdim ve kurulum yaparken hata aldım seri yabancı forumlara felan baktım ordan çözüm buldum kurcaladım biraz. Dün de arkadaşıma indirdim sorun çıkarmadı ,bence sizde geçebilirsiniz yeni Launcher a bir problem olacağını sanmıyorum. Zaten sorun olursa eğer eski launcher ı geri koyarlar siteye.Hocam farklı bir soru olacak ama, bu yeni TruckersMP Launcher'ı indirdiniz mi siz? Yoksa eskisinden devam etmek mi iyi?
Ya da Yeni Launcher'ın Exe'sini indirip, flash belleğe vs. atıp kenarda dursun, daha sonra mı kullanmak iyi olur rayına oturunca?