Neler Yeni

ETS 2 MP Grafik Ayarlarınız Nasıl?

ETS 2 oynayan arkadaşlar, oyunu oynarken hangi grafik ayarlarını kullanıyorsunuz?

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
Max
Mesaj otomatik birleştirildi:

normal yolda 144 sabit alıyom da calais girince 40 oluyor :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

yer yer 20
Çözünürlük ölçeklemesi mi ne var %400 yapıyom onu bişi fark etmiyor sanki ama neye yarıyor

TwinsR32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
778
İsim
Çağlar
Steam
https://steamcommunity.com/id/TwinsR32/
Discord
Twins R32#0331
basit ayarlardan full e çekiyorum sonra detaylı ayarlar yerinden yansıma detayını %200 yapıyorum ama senkronizasyonu çöp olduğu için felaket kasıyor yeri geliyor.

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bende bazı ayarlarda pek fark göremiyorum o da dahil
Benim gözlemlediğime göre, ölçekleme ayarı Tır içerisindeki gösterge paneli ve çevredeki detaylar dahil çok daha keskin ve net bir görüntü sağlıyor.
Ama Ekran kartına daha fazla yük bindiriyo ve daha fazla WATT çektiriyor Kart. Ben %200 ölçekleme ve SMAA yüksekte ve SSAO'da orta da oynuyorum. İstesem her şeyi Maxta yaparım ama gerek yok.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

QRuder

80+ Silver
Benim gözlemlediğime göre, ölçekleme ayarı Tır içerisindeki gösterge paneli ve çevredeki detaylar dahil çok daha keskin ve net bir görüntü sağlıyor.
Ama Ekran kartına daha fazla yük bindiriyo ve daha fazla WATT çektiriyor Kart. Ben %200 ölçekleme ve SMAA yüksekte ve SSAO'da orta da oynuyorum. İstesem her şeyi Maxta yaparım ama gerek yok.
aynen öyleymiş dikkat etmedim dışarda birşeyler aramıştım bende otomatik ölçekleme diye bir seçenek vardı %400 yapınca kayboldu simdi :D

aynen öyleymiş dikkat etmedim dışarda birşeyler aramıştım bende otomatik ölçekleme diye bir seçenek vardı %400 yapınca kayboldu simdi :D
Hocam farklı bir soru olacak ama, bu yeni TruckersMP Launcher'ı indirdiniz mi siz? Yoksa eskisinden devam etmek mi iyi?

Ya da Yeni Launcher'ın Exe'sini indirip, flash belleğe vs. atıp kenarda dursun, daha sonra mı kullanmak iyi olur rayına oturunca?

QRuder

80+ Silver
Hocam farklı bir soru olacak ama, bu yeni TruckersMP Launcher'ı indirdiniz mi siz? Yoksa eskisinden devam etmek mi iyi?

Ya da Yeni Launcher'ın Exe'sini indirip, flash belleğe vs. atıp kenarda dursun, daha sonra mı kullanmak iyi olur rayına oturunca?
hocam ben bir veya bilemediniz iki hafta önce(günler haftalar birbirine girdi kestiremiyorum) bu yeni launcher i indirdim ve kurulum yaparken hata aldım seri yabancı forumlara felan baktım ordan çözüm buldum kurcaladım biraz. Dün de arkadaşıma indirdim sorun çıkarmadı ,bence sizde geçebilirsiniz yeni Launcher a bir problem olacağını sanmıyorum. Zaten sorun olursa eğer eski launcher ı geri koyarlar siteye.

andires42

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Hd4850 ile en min ayarlarda oynuyordum.
Rx 580 e geçtik en max deneyim diye girdim mp ye en max ayarlarda haritada oyuncu olmayan bölgede imişim ekran kartı single dan daha rahat çalıştı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,805
Üyeler
164,732
Son üye
SamedErkl
Top Bottom