Neler Yeni

ETS 2 optimizasyon sorunu çözülür mü

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Free sync ve Gsync aktif ise monitör Hz sinin 2 ve 3 fps altına sabitlenmesi gerekiyor. Pay bırakılmasının sebebi 60 yaparsan 60.1 yada 59.9 ile değişkenlık yapıyor bazen buda stabil çalışmamasına neden oluyor. 60 Hz monitörün varsa 61 fps de freesync kapanır 59 da aktif olur.
monıtor suan 180 hz ama 10bit olayından dolayı 120de kullanıyorum Free sync açık fps 115e de sabıtlesem 125de sabıtlesem gen aynı kalıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

benim ayarlarım 900P de 150 ölçeklendirme TAA açık ve diğer çoğu ayar da yüksek de.

dikey eşitlemeyi açtığım zaman fps sabitlenmiyor neden
bende dikey eşitleme açıkkende sabıtlenıyor

The Semih

80+ Gold
monıtor suan 180 hz ama 10bit olayından dolayı 120de kullanıyorum Free sync açık fps 115e de sabıtlesem 125de sabıtlesem gen aynı kalıyor

bende dikey eşitleme açıkkende sabıtlenıyor
Hocam senin sorun muhtemelen Truckermp ile alakalı bende zamanında girmiştim ona şehirdeyken 20 fps lere kadar düşüyordu, truckermp optimizesi rezalet, bu dediğim testleri tek kişilik modda test etmen lazım. Truckersmp de sistemin suçu yok mod kötü. ETS nin orjinal online modunu kullan arkadaşlarla daha iyi o.

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Hocam senin sorun muhtemelen Truckermp ile alakalı bende zamanında girmiştim ona şehirdeyken 20 fps lere kadar düşüyordu, truckermp optimizesi rezalet, bu dediğim testleri tek kişilik modda test etmen lazım. Truckersmp de sistemin suçu yok mod kötü. ETS nin orjinal online modunu kullan arkadaşlarla daha iyi o.
Suan orda denıyorum zaten :) :) 2k da 40 fps max verdıgı 50-60 :)

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Garip bende demin denedim 2K %400 ölçekleme 60fps üstü alıyorum. ATS de girdim ondada problem yok.
ölçklemede aynı bende bu terste bır işlik var :)
sende mod falan kurulumu oynun kenıdi modları degıl ama steam atölyede kurulan modlar

The Semih

80+ Gold
ölçklemede aynı bende bu terste bır işlik var :)
sende mod falan kurulumu oynun kenıdi modları degıl ama steam atölyede kurulan modlar

Mod kurulu değil stok hali, istersen dosya doğrulama yap.

ATS.jpg

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Mod kurulu değil stok hali, istersen dosya doğrulama yap.

Alıntıyı görüntüle
yapıyomda degısen bısey yok acaba modlardanmı oluyor ama modlardada uyumsuz bısey yok sadece promodas dosyları var son 2 promodas guncellemesındede aynı sey oluyor bende hersey dogru olmasına dargmen uygunsuz dıyor promodas doyalarına ılk onları sılıp denıcem

modları sildim promodsa ait olanları düzelmedi

Son düzenleme:

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
585
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
yapıyomda degısen bısey yok acaba modlardanmı oluyor ama modlardada uyumsuz bısey yok sadece promodas dosyları var son 2 promodas guncellemesındede aynı sey oluyor bende hersey dogru olmasına dargmen uygunsuz dıyor promodas doyalarına ılk onları sılıp denıcem

modları sildim promodsa ait olanları düzelmedi
Windows 11 mi kullanıyorsun hocam veya win 10 kullansanda optimize ettin mi bilgisayarı ?

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Top Bottom