ETS 2 Perma Ban Yedim Lütfen yardım

Ets 2 truckers mp den 6 ıncı banımı yemiş bulunmuştum . 31 ağustos 2021 tarihinde , hep gaza gelip sollamayla şimdi aklım başıma geldi ben bu perma bandan nasıl kurtulurum , yeni steam hesabı açıp ets 2 alıp eski steam hesabımıda aile kütüphanesiyle oyunları yeni hesabta oynasam beni yakalama durumları olurmu . Veyahut hiç hesap açmadan perma bandan nasıl kurtulurum saygılar ...
yeni hesap açıp ets yi tekrar almaktan başka çaren yok.
3 defa ayrı hesaplarda perma ban yedim

Ets 2 truckers mp den 6 ıncı banımı yemiş bulunmuştum . 31 ağustos 2021 tarihinde , hep gaza gelip sollamayla şimdi aklım başıma geldi ben bu perma bandan nasıl kurtulurum , yeni steam hesabı açıp ets 2 alıp eski steam hesabımıda aile kütüphanesiyle oyunları yeni hesabta oynasam beni yakalama durumları olurmu . Veyahut hiç hesap açmadan perma bandan nasıl kurtulurum saygılar ...
mp oynanmaz bi arada karışmadığım kazada ban yedim zor açtırdım banı. bir gram beyin yok bu mp adminlerinde

mp oynanmaz bi arada karışmadığım kazada ban yedim zor açtırdım banı. bir gram beyin yok bu mp adminlerinde
önüne geleni admin yapıyorlar blackskill felan vardı ya onun gibi köklü adminler gelse daha farklı olabilirdi belki(tabi bu benim şahsi fikrim belki yanlış olabilir :D) ama harbi bişe bilmiyorlar deli ediyor adminler

mp de adam akılllı insan yok çünkü eskiden öyle değildi usta efendi insanlar vardı mp ye girmek için sıra beklerdin şimdi ise coluk çocuk dolu troll yapmaktan başka bir şey değiller biri türkler diğeri çinliler bu ikisi oyunun içine ediyorlar promods daha iyi en azından saygılı usta insanlar var 5 senedir oynarım durduk yere admin gelip de ban attığını görmedim adam akıllı oynamıyorsunuz

mp de adam akılllı insan yok çünkü eskiden öyle değildi usta efendi insanlar vardı mp ye girmek için sıra beklerdin şimdi ise coluk çocuk dolu troll yapmaktan başka bir şey değiller biri türkler diğeri çinliler bu ikisi oyunun içine ediyorlar promods daha iyi en azından saygılı usta insanlar var 5 senedir oynarım durduk yere admin gelip de ban attığını görmedim adam akıllı oynamıyorsunuz
promodsta indirmesi zor ya yeni dlc istiyor muydu bu arada

Forza oynuyosun sanki ETS oynuyosun adam akıllı sürsene kamyonu

ets nin anti cheatı yok yeni hesap aç oyna
log varsa templeri silmen yeterli yakalayabilceklerini sanmıyorum

sen hatalı sollama yaptığın zaman uyarı yemedin mi yada sollama yaptığın zaman arkadan gelen aracın önüne kırdığında uyarı almadın mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sizin gibiler yeri yok mp de siz ve çinliler oyunu bitirdiniz
bi adamda sollama yapıyodu ben skoda son hız gidiodum adama çarpıyodum az daha sol şeride girdim (tepe bi yerdi tırı görmemiştim) tıra çarptım tır allaha kavuştu bende azraile ondan ban yedim saçmalığa bak sollama falanda yapmıyodum düzgünce hızlıda olsa şeridimde gidiyordum karşı taraftan dolayı kaza yaptım ben ban yedim işe bak (oradaki en masum kişi tır sonra ben tabi tır 2 skoda yüzünden pert oldu)

Geri