ETS 2 Perma Ban Yedim Lütfen yardım

Reaksiyon skoru
219
Ets 2 truckers mp den 6 ıncı banımı yemiş bulunmuştum . 31 ağustos 2021 tarihinde , hep gaza gelip sollamayla şimdi aklım başıma geldi ben bu perma bandan nasıl kurtulurum , yeni steam hesabı açıp ets 2 alıp eski steam hesabımıda aile kütüphanesiyle oyunları yeni hesabta oynasam beni yakalama durumları olurmu . Veyahut hiç hesap açmadan perma bandan nasıl kurtulurum saygılar ...

hep gaza gelip sollamayla yapmasaydın diğer oyuncular gibi sürseydin tekrar oynamak istiyorsan yeni hesap açıp oyunu yeniden satın alıp mp ye yeniden kayıt olucan

hep gaza gelip sollamayla yapmasaydın diğer oyuncular gibi sürseydin tekrar oynamak istiyorsan yeni hesap açıp oyunu yeniden satın alıp mp ye yeniden kayıt olucan
bende Pingi olan birine çarpıp ban yedim bunun sollamayla allakası yok

O öyle olmuyor, adminler çok gereksiz ban atıyor.
oluyor dostum araçların olduğu yerde sollama yaparsan uyarı yersin eğer karşıdan araç gelmediği sürüce sollama yaparsın adminler ban atıyor ama bana hiç denk gelmedi hata yapmadığın sürüce
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bende Pingi olan birine çarpıp ban yedim bunun sollamayla allakası yok
var yalan mı söylecem

oluyor dostum araçların olduğu yerde sollama yaparsan uyarı yersin eğer karşıdan araç gelmediği sürüce sollama yaparsın adminler ban atıyor ama bana hiç denk gelmedi hata yapmadığın sürüce

var yalan mı söylecem
sen sollama yaptığın aracın önüne kırdığın zaman uyarı yersin ve karşıdan araç geldiğinde uyarı yersin

var yalan mı söylecem

sen sollama yaptığın aracın önüne kırdığın zaman uyarı yersin ve karşıdan araç geldiğinde uyarı yersin
heralde sen truckers mp adminisin ondan diyon böyle

heralde sen truckers mp adminisin ondan diyon böyle
sen hatalı sollama yaptığın zaman uyarı yemedin mi yada sollama yaptığın zaman arkadan gelen aracın önüne kırdığında uyarı almadın mı

sizin gibiler yeri yok mp de siz ve çinliler oyunu bitirdiniz

sizin gibiler yeri yok mp de siz ve çinliler oyunu bitirdiniz
Daha hiç sollama yapınca uyarı falan yemedim. Emek çar kasıyordum, İngiltere'ye gittiğimde adminin teki karşı şeritten bodoslama bana dalıp ban yeyince saldım. 3 IQ adam admin olmuş ama İngiltere'de trafiğin soldan aktığını öğrenememiş.

itiraz et kısmı var
adminler boş bu arada karşı taraftan gelen salağın teki bana çarptı yolumda gidiyordu şerit benim tarafımdaydı ben gaza bastım çıkmak için adamda bastı kafa kafaya girdik scania kullanıyordum tek dorse cala duis yapıyordum eğlencesine full sonra kafa kafaya girdik neymiş efendim ben vitesi 2ye attım diye adam bana ban atıyor qwD:ÖQWÖDÖQWDÖQWÖDQW lan zaten scania kullanıyorum dorsemde yük yok köpek gibi hızlanıyor tır 2ye atmayayımda napayım 2snde 25km hıza ulaşıyor araç napayım trafikte kalayım diye 1demi devam edeyim sonra baktım tmpnin oyuncu sayısı düşüyor saldım bende yeni çar açmadım

Ets 2 truckers mp den 6 ıncı banımı yemiş bulunmuştum . 31 ağustos 2021 tarihinde , hep gaza gelip sollamayla şimdi aklım başıma geldi ben bu perma bandan nasıl kurtulurum , yeni steam hesabı açıp ets 2 alıp eski steam hesabımıda aile kütüphanesiyle oyunları yeni hesabta oynasam beni yakalama durumları olurmu . Veyahut hiç hesap açmadan perma bandan nasıl kurtulurum saygılar ...
tmp hesabını sil ban yemiş olanı sonra steamdan yeni bitane ets2 al tmp hesabı aç çünkü yakalayabiliyorlar ondan silmen lazım o perma yemiş tmp hesabı yakalanırsan o hesabında perma yer

Geri