Neler Yeni

ETS 2 ve ATS oyunlarındaki paketlerden hangilerini almalı?

hidalgo1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
hidalgo
Arkadaşlar bugün bir indirim görünüyordu, ETS2 zaten vardı ancak gidip ATS aldım ancak şu an her iki oyununda dlclerinde indirimler var, ETS2'de hiç dlc almadım şimdiye kadar iki oyundan da indirim varken dlcler almak istiyorum bir yandan da ATS hiç oynamadığım için sırf indirim var diye almak saçma mı olur diye düşünüyorum, sizce pişman eder mi?

dmns24

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
432
İsim
Sefa Duman
Arkadaşlar bugün bir indirim görünüyordu, ETS2 zaten vardı ancak gidip ATS aldım ancak şu an her iki oyununda dlclerinde indirimler var, ETS2'de hiç dlc almadım şimdiye kadar iki oyundan da indirim varken dlcler almak istiyorum bir yandan da ATS hiç oynamadığım için sırf indirim var diye almak saçma mı olur diye düşünüyorum, sizce pişman eder mi?
Saçma olur tabii ki ikiside aynı mantık sadece araç tipleri değişik onu da yamalarla zaten halledersin

hidalgo1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
hidalgo
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Saçma olur tabii ki ikiside aynı mantık sadece araç tipleri değişik onu da yamalarla zaten halledersin
ETS2 için harita paketine ne diyorsun peki şu an indirimde alınır mı? Hiçbir harita yok bende.

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Sefacan-Çalışkan
Aga yapıştır amerika da gez birazda bence

hidalgo1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
hidalgo
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aga yapıştır amerika da gez birazda bence
ATS aldım ama daha önce hiç oynamadım, aynı şekilde ETS 2'yi de çok oynamadım, indirim varken ETS2'nin harita paketini alsam mı diye düşünüyorum o yüzden. Şimdi ATS biraz bakındım, fena değil gibi ama aynı. Sadece tırları beğenemedim gibi yabancı geldi biraz :)

dmns24

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
432
İsim
Sefa Duman
ATS aldım ama daha önce hiç oynamadım, aynı şekilde ETS 2'yi de çok oynamadım, indirim varken ETS2'nin harita paketini alsam mı diye düşünüyorum o yüzden. Şimdi ATS biraz bakındım, fena değil gibi ama aynı. Sadece tırları beğenemedim gibi yabancı geldi biraz :)
hocam atsyi iade et ets2nin map dlclerini al

Top Bottom