DenizAktaş
80+ Bronze
Dahası
Direksiyon setin yoksa kesinlikle klavye ile oynama mouse ile oyna çok daha zevkli ve gerçekçi oluyor
Hasasiyeti iyi ayarlayamamış olabilirsin.denedim ben mouse süremiyorum kaza yapıyorum
denedim denedim olmuyor ben normalde araba süremiyorum oyunda anasını neyse wasd candır bu gadarHasasiyeti iyi ayarlayamamış olabilirsin.
Hayatımda ilk defa gördüm mouse ile oynayamayanı.denedim denedim olmuyor ben normalde araba süremiyorum oyunda anasını neyse wasd candır bu gadar
Hassasiyet %15 falan yap, yüksek hassasiyette oynayanazsın mouse ileteşekkürler ben dün gece oldum ama haberim yoktu saba hfark ettim
bu arada istanbul para para para parayı ver dlc al ama değmez bence biz kuzenle bu ingilterenin en uzak köşesine gidiyoruz dortmund dan ve efsane oluyor en az 10 kere %100 hasar alıyoruz
Mesaj otomatik birleştirildi:
denedim ben mouse süremiyorum kaza yapıyorum
hocam denedim herşeyi yok ben malımHassasiyet %15 falan yap, yüksek hassasiyette oynayanazsın mouse ile
direksiyonla eğlencelide wasd güzel oluyorHayatımda ilk defa gördüm mouse ile oynayamayanı.
Estağfurullah hocamhocam denedim herşeyi yok ben malım
Mesaj otomatik birleştirildi:
direksiyonla eğlencelide wasd güzel oluyor
yok hocam ben kolsuzum ben araba kullanımıyorum diye motora merak saldımEstağfurullah hocam