Yükü ayarladıktan sonra save dosyasını diğer arkadaşlarınla paylaş. Biz zamanında öyle yapıyorduk.Arkadaşlar herkese merhabalar 2 arkadaşımla ets2 mp oynuyoruz ama nasıl aynı yükü alıcaz bir bilgisi olan var mı ?
Onu denedim yük aldım save dosyasına girince herhangi bir şey göremiyorum bomboş,arkadaş denedi ondada aynı şekil oldu.Yükü ayarladıktan sonra save dosyasını diğer arkadaşlarınla paylaş. Biz zamanında öyle yapıyorduk.
Save dosyasını tamamen alıp paylaşacaksın. O yükü aldığın profili yani. Arkadaşlarında ona girip buluşacak seninle.Onu denedim yük aldım save dosyasına girince herhangi bir şey göremiyorum bomboş,arkadaş denedi ondada aynı şekil oldu.
Şimdi yükü aldım kaydettim ve çıkış yaptım sonra save dosyasına girdim bomboşSave dosyasını tamamen alıp paylaşacaksın. O yükü aldığın profili yani. Arkadaşlarında ona girip buluşacak seninle.
Kendi tırınızı alın sonra aynı şehire gidin. Oradan ortak bir şehir varsa onu alın. En basit bu şekilde. Hiç iş gözükmeme sorunun çözümü var. Youtube'a yazın.Arkadaşlar herkese merhabalar 2 arkadaşımla ets2 mp oynuyoruz ama nasıl aynı yükü alıcaz bir bilgisi olan var mı ?