Neler Yeni

ETS2 Arkadaşlarla aynı yük nasıl alınır ?

Solotov

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Solotov Bourne
Arkadaşlar herkese merhabalar 2 arkadaşımla ets2 mp oynuyoruz ama nasıl aynı yükü alıcaz bir bilgisi olan var mı ?

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
Arkadaşlar herkese merhabalar 2 arkadaşımla ets2 mp oynuyoruz ama nasıl aynı yükü alıcaz bir bilgisi olan var mı ?
Yükü ayarladıktan sonra save dosyasını diğer arkadaşlarınla paylaş. Biz zamanında öyle yapıyorduk.

Solotov

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Solotov Bourne
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yükü ayarladıktan sonra save dosyasını diğer arkadaşlarınla paylaş. Biz zamanında öyle yapıyorduk.
Onu denedim yük aldım save dosyasına girince herhangi bir şey göremiyorum bomboş,arkadaş denedi ondada aynı şekil oldu.

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
Onu denedim yük aldım save dosyasına girince herhangi bir şey göremiyorum bomboş,arkadaş denedi ondada aynı şekil oldu.
Save dosyasını tamamen alıp paylaşacaksın. O yükü aldığın profili yani. Arkadaşlarında ona girip buluşacak seninle.

Solotov

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Solotov Bourne
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Save dosyasını tamamen alıp paylaşacaksın. O yükü aldığın profili yani. Arkadaşlarında ona girip buluşacak seninle.
Şimdi yükü aldım kaydettim ve çıkış yaptım sonra save dosyasına girdim bomboş

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Kendi tırınızı alın sonra aynı şehire gidin. Oradan ortak bir şehir varsa onu alın. En basit bu şekilde. Hiç iş gözükmeme sorunun çözümü var. Youtube'a yazın.

Top Bottom