Neler Yeni

Ets2 ban yemeden oynamak

Vartex

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,766
İsim
Mehmet

LethalSmile

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,048
İsim
Yunus Emre Yalabuk
Daha yeni sonuçlanmıştır rapor biri görüp kayıt alıp banlatmış zaten hile sayılıyor uçma direk banlanırsın normal gayet.
Bu gün 26 kişi falan adamı reportladık hile diye tüm konvoyun içinden geçti. Adam 20 dakika sonra tekrar bizi silkti attı. 25 26 kişinin reportu bi kişiyi banlayamıyorsa sizde çok büyük sıkıntı var demektir.

Emir Şensoydan

80+ Silver
En İyi Cevap
13
tamam bilader haklısın
Ya bana yazıcağına gidip araştır speed hack ve benzeri şeyler ban sebebi . Uçmada ban sebebi. Zaten reporladığın hemen banlanmıyor adminler o kadar hızlı ve aktif değiller.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu gün 26 kişi falan adamı reportladık hile diye tüm konvoyun içinden geçti. Adam 20 dakika sonra tekrar bizi silkti attı. 25 26 kişinin reportu bi kişiyi banlayamıyorsa sizde çok büyük sıkıntı var demektir.
Ben admin falan değilim zaten admin olduğumu nereden çıkardın . Zaten oyunu 3 senedir mp olarak oynuyorum moderatör sistemi oldukça kötü hiçbiri aktif değil . O yüzden hemen cevap gelmeyebiliyor . 1,2 kişide bütün raporlara nasıl ulaşsın .

Vartex

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,766
İsim
Mehmet
Ya bana yazıcağına gidip araştır speed hack ve benzeri şeyler ban sebebi . Uçmada ban sebebi. Zaten reporladığın hemen banlanmıyor adminler o kadar hızlı ve aktif değiller.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben admin falan değilim zaten admin olduğumu nereden çıkardın . Zaten oyunu 3 senedir mp olarak oynuyorum moderatör sistemi oldukça kötü hiçbiri aktif değil . O yüzden hemen cevap gelmeyebiliyor . 1,2 kişide bütün raporlara nasıl ulaşsın .
yav bilader ben uçmadım adam uçtu

Emir Şensoydan

80+ Silver
En İyi Cevap
13
yav bilader ben uçmadım adam uçtu
Yorumunda bu yazıyor. Y tuşuna bastım uçtum demişsin kendini ifade edememişsin gelmişsin bana kızıyorsun tamam anladım iyi geceler.

Vartex

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,766
İsim
Mehmet
Yorumunda bu yazıyor. Y tuşuna bastım uçtum demişsin kendini ifade edememişsin gelmişsin bana kızıyorsun tamam anladım iyi geceler.
sana bir kızgınlığım yok sadece gece gece tartışmak istemedim iyi geceler bilader

bıraktım

80+ Bronze
Oyuna girdim yaklaşık 7 dk oynayıp ban yedim sebebini tam bilmiyorum ama sanırım biadamin yanında kırmızı ışıkta gectiom için kırmızıda geçtim virajı dönmeden ban yedim

Top Bottom