knk toxiclik başka i....nelik ana avrad sövmek başka oyunumu mok etmek başkaTek oynama sebebim herkesi muteleyip tüm toxicliğimi atmak. Galiba dediğiniz kitle benim. Toxicleyip kazandırıyorum da fakat tek telafim o.
int leş maleseftr serverı oynama toxic gelmeme olasılığı artar
çok basit : gereksiz bir kitle, kalitesiz insan, vasıfsız bir ergen mi geldi konuşuyor mu? MUTE'la kendi çapında kalsınDostlar ez kudur vs yazmaktan 1 sene ban yemişti hesabım ve o günden sonra oynamadım dedim arkadaşlar oynuyor en kötü kardeşimin hesapla oynarım dedim indirmez olaydım hacı dün indirdim dedim gireyim girer girmez 16 yaşında ergen bir toxic teki de muhtemelen 20 23 yaşlarında kafayı yedim edilen küfürlere karşılık vermemek için mic falan açmadım diyor bana paran yoksa alayım 16 yaşında ki bebe çıldırdım neyse maç bitti aga dedim lan olur böyle ilk maç illaha gelir ikinci maçta da gelince dedim aman daha girmem geçtim cs oynadım neyse bugün de bir gireyim dedim canım çekti neyse girdim yine ilk maçtan toxic boş kafalı adamlar geldi yaşlarına baksan seslerden ortalama 23 25 arası 18 20 arası a dan z ye alayı toxic Valorant ölmüş yani kesinlikle oynamam tavsiye etmem kendi sağlığını düşünen ve günaha girmek istemeyenlere oynanacak gibi değil toxic boş oyuncu yuvası olmuş birde diyor cs de türk mi var y....m diye dedim iyi ki yok orada da sizin gibilerle uğraşsak ne olurdu vs yani lafın kısası iyi ki ban yemişim olan yatırdığım paraya oldu neyse kardeşimi de cs go ya başlatma vakti gelmiş çocuk orada bir ton küfür yiyordur kesin yazık yani kimlik doğrulaması vs şart yada online oyuncu polisler vs.
Seçkin var bende galiba benim güven faktörü siyah falan normal insan 5 maçta 1 falan geldiğine göreSçkın yoksa çok gelıyor cs de toxic bende var nadir geliyor
valla bilmiyorum bana tek tük geliyor arada toxic Ruslar ve Almanlar geliyor ben onlar dan daha toxic oluyorum o zamanSeçkin var bende galiba benim güven faktörü siyah falan normal insan 5 maçta 1 falan geldiğine göre
benimde anlamadığım neden direk mute atmıyosunuzda toxic malların dediklerini dinliyorsunuz, baktım adamlar mal direk kapatıyorum sesleri yazılı sohbetede susturdum hepinizi yazıp oyuna kafam rahat devam ediyorumDostlar ez kudur vs yazmaktan 1 sene ban yemişti hesabım ve o günden sonra oynamadım dedim arkadaşlar oynuyor en kötü kardeşimin hesapla oynarım dedim indirmez olaydım hacı dün indirdim dedim gireyim girer girmez 16 yaşında ergen bir toxic teki de muhtemelen 20 23 yaşlarında kafayı yedim edilen küfürlere karşılık vermemek için mic falan açmadım diyor bana paran yoksa alayım 16 yaşında ki bebe çıldırdım neyse maç bitti aga dedim lan olur böyle ilk maç illaha gelir ikinci maçta da gelince dedim aman daha girmem geçtim cs oynadım neyse bugün de bir gireyim dedim canım çekti neyse girdim yine ilk maçtan toxic boş kafalı adamlar geldi yaşlarına baksan seslerden ortalama 23 25 arası 18 20 arası a dan z ye alayı toxic Valorant ölmüş yani kesinlikle oynamam tavsiye etmem kendi sağlığını düşünen ve günaha girmek istemeyenlere oynanacak gibi değil toxic boş oyuncu yuvası olmuş birde diyor cs de türk mi var y....m diye dedim iyi ki yok orada da sizin gibilerle uğraşsak ne olurdu vs yani lafın kısası iyi ki ban yemişim olan yatırdığım paraya oldu neyse kardeşimi de cs go ya başlatma vakti gelmiş çocuk orada bir ton küfür yiyordur kesin yazık yani kimlik doğrulaması vs şart yada online oyuncu polisler vs.
adam sadece konusuyormu sence oyunu oynatmıyor kapasan ne yazarbenimde anlamadığım neden direk mute atmıyosunuzda toxic malların dediklerini dinliyorsunuz, baktım adamlar mal direk kapatıyorum sesleri yazılı sohbetede susturdum hepinizi yazıp oyuna kafam rahat devam ediyorum
Valorant'ın toxic kitlesi kaçınılmaz bir kitle olduğundan CS oynamak en mantıklısı hele bu dönemde CS2 çıkacakken.Dostlar ez kudur vs yazmaktan 1 sene ban yemişti hesabım ve o günden sonra oynamadım dedim arkadaşlar oynuyor en kötü kardeşimin hesapla oynarım dedim indirmez olaydım hacı dün indirdim dedim gireyim girer girmez 16 yaşında ergen bir toxic teki de muhtemelen 20 23 yaşlarında kafayı yedim edilen küfürlere karşılık vermemek için mic falan açmadım diyor bana paran yoksa alayım 16 yaşında ki bebe çıldırdım neyse maç bitti aga dedim lan olur böyle ilk maç illaha gelir ikinci maçta da gelince dedim aman daha girmem geçtim cs oynadım neyse bugün de bir gireyim dedim canım çekti neyse girdim yine ilk maçtan toxic boş kafalı adamlar geldi yaşlarına baksan seslerden ortalama 23 25 arası 18 20 arası a dan z ye alayı toxic Valorant ölmüş yani kesinlikle oynamam tavsiye etmem kendi sağlığını düşünen ve günaha girmek istemeyenlere oynanacak gibi değil toxic boş oyuncu yuvası olmuş birde diyor cs de türk mi var y....m diye dedim iyi ki yok orada da sizin gibilerle uğraşsak ne olurdu vs yani lafın kısası iyi ki ban yemişim olan yatırdığım paraya oldu neyse kardeşimi de cs go ya başlatma vakti gelmiş çocuk orada bir ton küfür yiyordur kesin yazık yani kimlik doğrulaması vs şart yada online oyuncu polisler vs.
CS'de de Türk var ama çoğu'nun yaşı büyük. He merak etmeyin onlar da Toxic oluyor ama genelde deli etmek için yapıyorlar CS'de Valorant kadar kanser değiller. En kötü faceit girsen düzgün yaşı büyük Türk doluca var.
ekran kartı driverinden al ekran kaydını sana bomba felan atıyosa ticket aç yolla ban yesin, artık anladım bu mallarla nasıl başa çıkılacağını ne kadar sövsende anlamaz en azından mute at kafan rahat oynaadam sadece konusuyormu sence oyunu oynatmıyor kapasan ne yazar
oynamıyorum ki ne uğraşacağım uğraşacak olsam obs le alırım zaten video çekiyordum ban yiyince saldım nvidia kaliteli almıyor birdeekran kartı driverinden al ekran kaydını sana bomba felan atıyosa ticket aç yolla ban yesin, artık anladım bu mallarla nasıl başa çıkılacağını ne kadar sövsende anlamaz en azından mute at kafan rahat oyna
Faceit girdiğim için zaten ben her mapi oynuyoruz. Faceittekiler genelde her mapi biliyor. MM'de bilen yok.D2 girmezsen Türk zor gelir oyuna.