Neler Yeni

Ets2 ban yemeden oynamak

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
Arkadaşlar ets2 indiriyorum online daha önce hiç oynamadım girdiğimde ban yememek için neler yapcam kaza yaptığımizda felan ban mi yiyoruz yada hız limitini aşınca
Arcadeye gir istesende çarpamiyorsun

bıraktım

80+ Bronze
Peki online modda araba felan nasıl alcam mod mı gerekiyor ben polis felan olmak istiyorum

Emir Şensoydan

80+ Silver
En İyi Cevap
13
Peki online modda araba felan nasıl alcam mod mı gerekiyor ben polis felan olmak istiyorum
Herkes polis olamıyor tır alman için paran olması lazım ya iş yaparak kazanacaksın yada save indiriceksin save indir daha iyi olur .

ardaozal

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,493
İsim
Arda Özal
Ben çok troll takıldım hiç ban yemedim biraz da şans işi örnek vereyim arkamda tır var ikimizde 110 ile gidiyoruz birden önüne çıkıyorum adam ne yapacağını şaşırıyor takla atıyor :D

Vartex

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,766
İsim
Mehmet
ets 2 de zaten ban yemezsin online da truckersmp de var ben bu gün sebepsiz yere süresiz ban yedim

Emir Şensoydan

80+ Silver
En İyi Cevap
13
ets 2 de zaten ban yemezsin online da truckersmp de var ben bu gün sebepsiz yere süresiz ban yedim
Sebepsiz yere perma yemezsin ya tırında fazla sayıda kodlama vardır karşı tarafın fpsi 'ni düşürüyordur. Yada çok ban yediysen bir zaman sonra permalanıyorsun.

LethalSmile

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,048
İsim
Yunus Emre Yalabuk
Küfür etme, Bide yolun ortasında durma. Haricinde de yemezsin zaten. Birisine çarptığında chatten sorry falan de mic aç x tuşu ile sorry de bişiler yap affettir kendini . bide lütfen sinyallere dikkat et . kırmızı ışığa da. Başka bişey yok.

Vartex

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,766
İsim
Mehmet
Sebepsiz yere perma yemezsin ya tırında fazla sayıda kodlama vardır karşı tarafın fpsi 'ni düşürüyordur. Yada çok ban yediysen bir zaman sonra permalanıyorsun.
kanka t tuşu dorseden ayırma y tuşu chat tuşu chat e bir şey yazıyım derken t ye bastım dorse uçtu adamın hasarı çıktı sonra hatayı kötü kulanımdan yedim birde bu olay ta 8 gün önce oluyor ve ben dün gün gece 4 te ban eydim

Emir Şensoydan

80+ Silver
En İyi Cevap
13
Küfür etme, Bide yolun ortasında durma. Haricinde de yemezsin zaten. Birisine çarptığında chatten sorry falan de mic aç x tuşu ile sorry de bişiler yap affettir kendini . bide lütfen sinyallere dikkat et . kırmızı ışığa da. Başka bişey yok.
Birisine çarptığında sorry demesi bir şey ifade etmiyor ben kayıtlarını alıp banlatıyorum kurallara uyup düzgün sürsünler .

LethalSmile

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,048
İsim
Yunus Emre Yalabuk

Vartex

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,766
İsim
Mehmet
Birisine çarptığında sorry demesi bir şey ifade etmiyor ben kayıtlarını alıp banlatıyorum kurallara uyup düzgün sürsünler .
o olayın en kötüsü tam chat e bir şey yazmadan a ya yada d ye basmak tır 306 derece dönüyor

Emir Şensoydan

80+ Silver
En İyi Cevap
13
kanka t tuşu dorseden ayırma y tuşu chat tuşu chat e bir şey yazıyım derken t ye bastım dorse uçtu adamın hasarı çıktı sonra hatayı kötü kulanımdan yedim birde bu olay ta 8 gün önce oluyor ve ben dün gün gece 4 te ban eydim
Daha yeni sonuçlanmıştır rapor biri görüp kayıt alıp banlatmış zaten hile sayılıyor uçma direk banlanırsın normal gayet.

Top Bottom