Neler Yeni

Yardım Ets2 gameped ile oynanır mı?

y.emre.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Yunus Emre Acar
Bütçe
600
Ets2 gameped ile oynanılır mı dostlar leptoba bağlayacağım eğer oynanırsa ucuz ama sağlam iş görür gameped öneriniz var mı

yaman..k

80+ Silver
oynanır. Ben logitech f310 modeli ile oynuyorum gayette güzel oynanabiliyor. Sadece vitesleri klavye den yapıyorum.

efeleow

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Mehmet Efe
Logitech'in F modellerine bakabilirsiniz hocam biraz eskiler ama hala f/p ürünü

yaman..k

80+ Silver
Teşekkürler hocam gameped memnunmusunuz
Ben çok memnunum fakat hiç memnun olmayanda var dayanıklılık konusuna gelirsek en az 5 yıl götürür ben 2 sene önce 2.el aldım hayla kullanıyorum benden önceki sahibide 2 3 sene kullanmış 5 6 kez elimden düşürdüm bir şey olmadı.

y.emre.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Yunus Emre Acar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben çok memnunum fakat hiç memnun olmayanda var dayanıklılık konusuna gelirsek en az 5 yıl götürür ben 2 sene önce 2.el aldım hayla kullanıyorum benden önceki sahibide 2 3 sene kullanmış 5 6 kez elimden düşürdüm bir şey olmadı.
Çok teşekkür ederim hocam

Cagdas5389

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
511
İsim
mecit burak kılıç
Oynanır ancak RT tuşuna belkide saatlerce basılı tutacağınızdan sorun çıkabilir uzun süreler sonrası

brsokcu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
691
İsim
Barış Okçu
Ets2 gameped ile oynanılır mı dostlar leptoba bağlayacağım eğer oynanırsa ucuz ama sağlam iş görür gameped öneriniz var mı
oynanır ama direksiyon çok yavaş döndüğü için sevmeyeceksin. Bi ayar yaparak direksiyonu hızlandırarak çok harika bir deneyim yaşayabilirsin. Ben config dosyasından ayarlıyordum oyun maksimum 10 a kadar izin veriyorsa ben 50 yapıyordum onu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Oynanır ancak RT tuşuna belkide saatlerce basılı tutacağınızdan sorun çıkabilir uzun süreler sonrası
hız sabitleme kullanıyordum bunun içinde

4060fetişlidinazor

80+ Bronze
F310 un gaz fren tetikleri (l2 r2)gerçekten sert bazen ağrıtabiliyor ve bana gönderilen f310 1 ayda bozulmuştu bu konudan alakasız benim şanssızlığımdan kaynaklı ama çok konforlu bi kol değildi kablolu onun yerine ds4 alın ikinci el 600 700 e temiz ds 4 ler var

oynanır ama direksiyon çok yavaş döndüğü için sevmeyeceksin. Bi ayar yaparak direksiyonu hızlandırarak çok harika bir deneyim yaşayabilirsin. Ben config dosyasından ayarlıyordum oyun maksimum 10 a kadar izin veriyorsa ben 50 yapıyordum onu.

hız sabitleme kullanıyordum bunun içinde
Siz biraz hızlı seviyosunuz galiba oyundaki ayar bana yetmişti hızlı bile gelmişti

brsokcu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
691
İsim
Barış Okçu
F310 un gaz fren tetikleri (l2 r2)gerçekten sert bazen ağrıtabiliyor ve bana gönderilen f310 1 ayda bozulmuştu bu konudan alakasız benim şanssızlığımdan kaynaklı ama çok konforlu bi kol değildi kablolu onun yerine ds4 alın ikinci el 600 700 e temiz ds 4 ler var

Siz biraz hızlı seviyosunuz galiba oyundaki ayar bana yetmişti hızlı bile gelmişti
hocam dönemiyorsun 3 4 saniyede bir tam tur anca atıyor.

4060fetişlidinazor

80+ Bronze
hocam dönemiyorsun 3 4 saniyede bir tam tur anca atıyor.
Anladım hocam olabilir cihazlar arasıda fark ediyordur belki ben ortada kullanıyorum iyi dönüyor ama farklılık gösterebilir tabii

Gamepadi alıp gaza az az basarken gitmenin zevkini sür hocam hayırlı olsun şimdiden

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,625
İsim
Mert Can Ergün
Oynanır ama logitech le olmuyor

brsokcu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
691
İsim
Barış Okçu
Anladım hocam olabilir cihazlar arasıda fark ediyordur belki ben ortada kullanıyorum iyi dönüyor ama farklılık gösterebilir tabii

Gamepadi alıp gaza az az basarken gitmenin zevkini sür hocam hayırlı olsun şimdiden
Hocam ayarlardan gamepad değil direksiyonu seçeceksin o zaman dediğim gibi oluyor hassasiyeti de kendine göre ayarla. Daha sonra kamera sallanmasını kapatırsın duruma göre tır kafası çok sallanacak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,838
Üyeler
161,349
Son üye
Can5341
Top Bottom