Ben çok memnunum fakat hiç memnun olmayanda var dayanıklılık konusuna gelirsek en az 5 yıl götürür ben 2 sene önce 2.el aldım hayla kullanıyorum benden önceki sahibide 2 3 sene kullanmış 5 6 kez elimden düşürdüm bir şey olmadı.Teşekkürler hocam gameped memnunmusunuz
Çok teşekkür ederim hocamBen çok memnunum fakat hiç memnun olmayanda var dayanıklılık konusuna gelirsek en az 5 yıl götürür ben 2 sene önce 2.el aldım hayla kullanıyorum benden önceki sahibide 2 3 sene kullanmış 5 6 kez elimden düşürdüm bir şey olmadı.
oynanır ama direksiyon çok yavaş döndüğü için sevmeyeceksin. Bi ayar yaparak direksiyonu hızlandırarak çok harika bir deneyim yaşayabilirsin. Ben config dosyasından ayarlıyordum oyun maksimum 10 a kadar izin veriyorsa ben 50 yapıyordum onu.Ets2 gameped ile oynanılır mı dostlar leptoba bağlayacağım eğer oynanırsa ucuz ama sağlam iş görür gameped öneriniz var mı
hız sabitleme kullanıyordum bunun içindeOynanır ancak RT tuşuna belkide saatlerce basılı tutacağınızdan sorun çıkabilir uzun süreler sonrası
Siz biraz hızlı seviyosunuz galiba oyundaki ayar bana yetmişti hızlı bile gelmiştioynanır ama direksiyon çok yavaş döndüğü için sevmeyeceksin. Bi ayar yaparak direksiyonu hızlandırarak çok harika bir deneyim yaşayabilirsin. Ben config dosyasından ayarlıyordum oyun maksimum 10 a kadar izin veriyorsa ben 50 yapıyordum onu.
Mesaj otomatik birleştirildi:
hız sabitleme kullanıyordum bunun içinde
hocam dönemiyorsun 3 4 saniyede bir tam tur anca atıyor.F310 un gaz fren tetikleri (l2 r2)gerçekten sert bazen ağrıtabiliyor ve bana gönderilen f310 1 ayda bozulmuştu bu konudan alakasız benim şanssızlığımdan kaynaklı ama çok konforlu bi kol değildi kablolu onun yerine ds4 alın ikinci el 600 700 e temiz ds 4 ler var
Siz biraz hızlı seviyosunuz galiba oyundaki ayar bana yetmişti hızlı bile gelmişti
Anladım hocam olabilir cihazlar arasıda fark ediyordur belki ben ortada kullanıyorum iyi dönüyor ama farklılık gösterebilir tabiihocam dönemiyorsun 3 4 saniyede bir tam tur anca atıyor.
Gamepadi alıp gaza az az basarken gitmenin zevkini sür hocam hayırlı olsun şimdidenEts2 gameped ile oynanılır mı dostlar leptoba bağlayacağım eğer oynanırsa ucuz ama sağlam iş görür gameped öneriniz var mı
Hocam ayarlardan gamepad değil direksiyonu seçeceksin o zaman dediğim gibi oluyor hassasiyeti de kendine göre ayarla. Daha sonra kamera sallanmasını kapatırsın duruma göre tır kafası çok sallanacakAnladım hocam olabilir cihazlar arasıda fark ediyordur belki ben ortada kullanıyorum iyi dönüyor ama farklılık gösterebilir tabii
Gamepadi alıp gaza az az basarken gitmenin zevkini sür hocam hayırlı olsun şimdiden