Neler Yeni

Yardım Ets2 gameped ile oynanır mı?

Sinan_Enginar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
306
İsim
kaanzi
direksiyon kadar iyi olmasa da doğru ayarları yapınca yine iyi gamepadle

4060fetişlidinazor

80+ Bronze
Hocam ayarlardan gamepad değil direksiyonu seçeceksin o zaman dediğim gibi oluyor hassasiyeti de kendine göre ayarla. Daha sonra kamera sallanmasını kapatırsın duruma göre tır kafası çok sallanacak
ben sadece klavye seçiyorum hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

kolunuz ps kolu değilse bilmem ps kolunda stabil çalışması için geniş ekran modundan playstation kontrolcü desteği açıp oyundaki ayarı sadece klavye seçtiğinizde her şey normal oluyor

Ekler

• WhatsApp Görsel 2024-09-04 saat 22.03.40_83cba89c.jpg
    WhatsApp Görsel 2024-09-04 saat 22.03.40_83cba89c.jpg
    95.6 KB · Hit: 16
  • WhatsApp Görsel 2024-09-04 saat 22.07.43_209bd4d5.jpg
    WhatsApp Görsel 2024-09-04 saat 22.07.43_209bd4d5.jpg
    166.1 KB · Hit: 19

Isulois

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Talha Faruk Bakırcı
Oynayan çok var kral ama bana sorarsan fare ile yönlendirmeyi öğrenebilirsen aynı zevki alırsın gibime geliyor bence ilk bi bunu dene sonra gamepad bakarsın

4060fetişlidinazor

80+ Bronze
Oynayan çok var kral ama bana sorarsan fare ile yönlendirmeyi öğrenebilirsen aynı zevki alırsın gibime geliyor bence ilk bi bunu dene sonra gamepad bakarsın
dediği doğru mouse ile daha rahat eden çok insan var ama gamepadin tadı gaz ve frene istediğin kadar basabilmek hız sabitleme kullanmadan parmağın ucuyla basıyosun mesela toprak yolda gerçek gibi oluyor yavaş yavaş veya çıkıyosun otobana orta seviye basıyosun 60 70 rölanti gidiyo

brsokcu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
693
İsim
Barış Okçu

kolunuz ps kolu değilse bilmem ps kolunda stabil çalışması için geniş ekran modundan playstation kontrolcü desteği açıp oyundaki ayarı sadece klavye seçtiğinizde her şey normal oluyor
Hom kolum ps3 kolu dualshock3 hid mini ile kullanıyorum inanılmaz sorunsuz kontrolcu desteği vs açmayın xinputu kullanın direkt devam edin xbox 360 olarak algılasın.

y.emre.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Yunus Emre Acar
hocam en sorunsuzu xinput bende ds3 olduğu için xaby olarak görünüyor hepsini dene en uygununu bul
Hocam gamesir nova lite diye bir gamepad önerdiler sizce nasıl acaba

steamdeki her türlü işimi görüyo hocam playstation kontrolcü desteği herşeyi oynuyorum dediğim gibi ds4 var değişiyor ya donanımdan donanıma
Hocam gamepad olarak ne önerirsiniz bir de gamsir nova lite nasıl sizce acaba

direksiyon kadar iyi olmasa da doğru ayarları yapınca yine iyi gamepadle
Ne önerirsiniz hocam sizce gamepad olarak

oynanır ama direksiyon çok yavaş döndüğü için sevmeyeceksin. Bi ayar yaparak direksiyonu hızlandırarak çok harika bir deneyim yaşayabilirsin. Ben config dosyasından ayarlıyordum oyun maksimum 10 a kadar izin veriyorsa ben 50 yapıyordum onu.

hız sabitleme kullanıyordum bunun içinde
Sizin gamepad öneririz var mı hocam

4060fetişlidinazor

80+ Bronze
Hocam gamesir nova lite diye bir gamepad önerdiler sizce nasıl acaba

Hocam gamepad olarak ne önerirsiniz bir de gamsir nova lite nasıl sizce acaba

Ne önerirsiniz hocam sizce gamepad olarak

Sizin gamepad öneririz var mı hocam
Hocam size tavsiyem 2.elde olsa bu sökterde adı geçen Xbox yada ps kolu almanız aksi takdirde alacağınız yan sanayi kollar gerek ölü bölge olsun batarya olsun paralarının hakkını vermeyecektir o paraya tam tadını çıkaramadığınızla kalırsınız attığınız gamepadi kullanmadım ama iyi duruyor o kadar takmam kafaya sıfır olsun diyorsanız alabilirsiniz iyi görünüyor dediğim aksi halde ikinci el dualsense5 dualshock4 one s kolu öneririm çünkü bunları elinize aldığınızda harbiden iyi olduğunu hissettiriyor öneride şöyle

Hocam size tavsiyem 2.elde olsa bu sökterde adı geçen Xbox yada ps kolu almanız aksi takdirde alacağınız yan sanayi kollar gerek ölü bölge olsun batarya olsun paralarının hakkını vermeyecektir o paraya tam tadını çıkaramadığınızla kalırsınız attığınız gamepadi kullanmadım ama iyi duruyor o kadar takmam kafaya sıfır olsun diyorsanız alabilirsiniz iyi görünüyor dediğim aksi halde ikinci el dualsense5 dualshock4 one s kolu öneririm çünkü bunları elinize aldığınızda harbiden iyi olduğunu hissettiriyor öneride şöyle
Bu uygun fiyatlı öneri

Bu uygun fiyatlı öneri
Buda param var kafam rahat önerisi

Bu uygun fiyatlı öneri

Bu ise hepsinin ortası

y.emre.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Yunus Emre Acar

Bu uygun fiyatlı öneri

Bu ise hepsinin ortası
Hocam öneriler ve tavsiyler için teşekkür ederim önerdiklerinize ve linklere bakacağım. Ek olarak ilk atmış olduğunuz linkteki Pulsar ve son atmış olduğunuz msı kullandınız mı kalitesi nasıl ölü bölge hassasiyet gibi özellikler bakımından. Evet Xbox hepsinin en iyisi ama bütçemi fazla aşıyor diğer ikisi arasında şiddetle tafsiye edeceğiniz hangisi olur acaba

4060fetişlidinazor

80+ Bronze
Hocam öneriler ve tavsiyler için teşekkür ederim önerdiklerinize ve linklere bakacağım. Ek olarak ilk atmış olduğunuz linkteki Pulsar ve son atmış olduğunuz msı kullandınız mı kalitesi nasıl ölü bölge hassasiyet gibi özellikler bakımından. Evet Xbox hepsinin en iyisi ama bütçemi fazla aşıyor diğer ikisi arasında şiddetle tafsiye edeceğiniz hangisi olur acaba
Ben msi tercih ederdim bana güven verdi duruşu ama kullanmadım naçizane fikrimdir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,919
Üyeler
161,358
Son üye
FXEarth
Top Bottom