steam cloud tikini kaldırıp yeni save açın hocamets2 de quıcksave ile motor değiştircem ama sll dosyası bu şekilde yapıyor nasl düzeltebilirm
alakası yok sii dyrecpt ile açılsa çözülür. zaten save ye girmişsteam cloud tikini kaldırıp yeni save açın hocam
Yok hocam yeni güncellemelerde sll ile çözemiyor steam cloud tiki aktif olan saveler de böyle bozulma oluyor yinehocam dc den yazarsanız çok yardım ederim kodlu tır modifiye ediyorum isterseniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
alakası yok
SII Decrypt
ile açılsa çözülür. zaten save ye girmiş
tiki açık olsa saveye ulaşamzsınız hocam. tik kapalıki saveye girip değişim yapabiliyor. game.sii SII Dycrept in üstüne atın sonra game.sii yi açın çözülür.Yok hocam yeni güncellemelerde sll ile çözemiyor steam cloud tiki aktif olan saveler de böyle bozulma oluyor yine
Bende steam cloudu tikli olan yeni profillerde üsteki gibi oluyordu düzelmiyordu sonrasında tiki kapatıp yeni save açınca düzelmişti bayadır da uğraşmıyorum şuan nasıl bir fikrim yok.tiki açık olsa saveye ulaşamzsınız hocam. tik kapalıki saveye girip değişim yapabiliyor. game.sii SII Dycrept in üstüne atın sonra game.sii yi açın çözülür.