Enver Paşa
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
Arada kaldım.Steamde indirim varken sizce hangisini almalıyım?
ETS2 Bence daha iyiArada kaldım.Steamde indirim varken sizce hangisini almalıyım?
Ats'de de online varETS al, daha çok mod, harita var, hemde bayağı mod var.
Ayrıca online modu da var.
ETS 2 AlmaArada kaldım.Steamde indirim varken sizce hangisini almalıyım?
Bencede ats daha iyiAts'de de online var
Bence atsdeki yollar tırlar falan çok çok daha güzel tabii benim görüşüm ama onlinında çok kişi yok o yüzden genelde ets2 oynuyorum.
Aynen bence de oynayış ve yollar tırlar çok daha güzel. Ama işte single da sıkıyor o yüzden ets2 alına bilirETS 2 Alma
Daha dün ats aldım
ve önceden de ets2 de full oynuyordum
Gerçekten ATS Daha güzel ve detaylı ATS almanı öneririm
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bencede ats daha iyi
Kendin de diyorsun 3.5 yıl geçmiş adam almıştır zaten4 yıl öncenin konusu ama güncellemek istedim
Bence Ets 2 full DLC leri ile Ats den daha iyi birazda zevk ve tercih meselesi ben Avrupa i araçlar daha cok hoşuma gidiyor burunlu dan ziyade onun dışında full DLC ile haritada büyük ve çeşitli tabi istersen bide promoods yaparsın daha da çeşit yaparsın ben singel player oynamayı tercih ediyorum oyuzden Dlc leri satın almadan kurdum okadar para vermeye gerek yok YouTube'de bunla ilgili kaynak var bakabilirsiniz
Kimisi uzun yol seviyor uzun yolda yavaş yavas kahvesini içe ice gitmeyi tercih ediyor ben genelde şehir içi bol manevra yapabileceğim trafikli yollarda sürmeyi tercih ediyorum bunun içinde modlar mevcut her türlü ETS 2.