Kadir güzelkan
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 574
Rdr2 600 TL daha da düşer mi fiyatı yoksa alıyım mı
Önerdiğin ne var epic de indirim varÇek direk
hogwarts legacy bannelord falan iyi indirimdeÖnerdiğin ne var epic de indirim var
Belki düşer kupon kullanma falan getirirlerse ama 600 Tl hala pahalıRdr2 600 TL daha da düşer mi fiyatı yoksa alıyım mı
100 tl ve altındayken kaç kez alma şansım vardı almadım şimdide alasım var ama o parayı vermemRdr2 600 TL daha da düşer mi fiyatı yoksa alıyım mı
Çok sıkıntı oluyor her oynamada satıcıya kod geliyorhesabımda olsun koleksiyonerim diyorsan çek 600 e düşmez daha ama koleksiyoner değilsen item satıştan al 25tl ye rdr2 li hesap sorunsuz oynuyosun aynı
hayır gelmiyor dostum kullanıyorum black myth wukong oynuyorum girdim bi kere hesabı çevrimdışına aldım çıkarken de hesap değiştir diyip çıkıyorum kod falan istemiyor 2 haftadır :dÇok sıkıntı oluyor her oynamada satıcıya kod geliyor
Diğer oyunlarda öyle yapıyorum bendede var ama rockstar a kod geliyor her açmadahayır gelmiyor dostum kullanıyorum black myth wukong oynuyorum girdim bi kere hesabı çevrimdışına aldım çıkarken de hesap değiştir diyip çıkıyorum kod falan istemiyor 2 haftadır :d