Neler Yeni

Ets2 vs Ats hangisi sizce

Furkan SıRR

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,336
İsim
Furkan Sır
Sizce hangisi daha iyi. Bende ets2 var fakat ATS yok almaya değer mi Ats. Ets2'de 121 saatim var Ats alsam sıkar mi? Ayrıca Ats daha iyi gibi geliyor bana. Fikirlerinizi bekliyorum dostlar

EmreBey52

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,197
İsim
EmreBey
Bence alınır.Farklı yerleri gezmiş olursunuz hem.

FERRUM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Bence alınır.İndirime girerse almayı düşünüyorum.

stoneaXe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Berk
Kesinlikle ets 2 ancak herkes içn değişir bu karar. ETS 2 de her yeri gezip sıkıldıktan sonra kısmen de farklı bir kültür için ATS alınabilir

EKRHN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,545
İsim
Efe Karahan
Sizce hangisi daha iyi. Bende ets2 var fakat ATS yok almaya değer mi Ats. Ets2'de 121 saatim var Ats alsam sıkar mi? Ayrıca Ats daha iyi gibi geliyor bana. Fikirlerinizi bekliyorum dostlar
ETS 2.

JackieTR

80+ Bronze
Ats zaten daha kaliteli oyuna girince değişen fps farkından bile anlaşılıyor. Uzun burunlu tırlara fazla alışkın olmadığımız için ets daha cazip geliyor ama yol bakımın dan atmosfer o aniden oluşan virajlar dik yokuşlar efsane ama dedim gibi dlc siz fazla zevk vermiyor bir de 3-5 arkadaş şart alırsan zararına olmaz arada oynarsın : )

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
ATS elit kesmin oynadığı, ETS 2 ise NFS'ci kitlenin oynadığı oyundur. Tercihim her zaman ATS'den yana olsa da online sayısının azlığından dolayı ETS 2 saatim her zaman fazla olmuşluğu doğrudur.

ATS'de eğer birini görürseniz hiç sorunsuz peşine katılabiliyorsunuz. Selamlaşıp yol yapıyorsunuz hemde hiç tanımadığınız birisi ile. Sizi trollemez ATS oyuncusu, anlayışlı ve kurallara uygun hareket eder. ETS 2 öyle mi? Ralli yapıyorlar mübarek.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,016
İsim
Mert Can Ergün
ats güzeldir

Top Bottom