Neler Yeni

ETS2'DE TUHAF SORUN, TAKILMALAR

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Not Found
Kusura bakma dostum ya bilmiyorum ozaman belki konuyu başka forumlarda açarsan orda çözüm bilen olabilir
Hocam single'da en düşüğe aldım kasmadı. Onda da bazen kasıyordu ama kasmadı. Hocam 18 tane DLC var oyunu 5 kez silip yükledim, DDU ile ekran kartı sürücüsünü silip yükledim. İnanın daha ne yapabilirim bilmiyorum. Ama tuhaf yanı oyuna girip çıkınca düzeliyor...

Jackk_Sparrow

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
Mikail
İlgilendiği Kategoriler
Müzik, Para
Discord
Jackk_Sparrow#0001
Hocam single'da en düşüğe aldım kasmadı. Onda da bazen kasıyordu ama kasmadı. Hocam 18 tane DLC var oyunu 5 kez silip yükledim, DDU ile ekran kartı sürücüsünü silip yükledim. İnanın daha ne yapabilirim bilmiyorum. Ama tuhaf yanı oyuna girip çıkınca düzeliyor...
Singleda kasmıyor doğru mu?

Kayrae

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
787
İsim
Kayra
hocam sunucusal bir şey de olabilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Not Found

Kayrae

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
787
İsim
Kayra
Hocam aynen kasmıyor

Hocam online'da bazen oluyor ilk girdiğimde ama girip çıkınca düzeliyor.

Hocam öyle değil ya. Pingim de düşük ve her gün oluyor:/
hocam tamam ben senin pingini demiyorum TruckersMP sunucuları ile alakalı olabilir senle alakası yok yani

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Not Found
hocam tamam ben senin pingini demiyorum TruckersMP sunucuları ile alakalı olabilir senle alakası yok yani
Hocam her gün mü olur böyle? Anlam veremiyorum. Ve başka oyucular ile de konuştum onlar da yok. (Türk oyuncular.)

Jackk_Sparrow

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
Mikail
İlgilendiği Kategoriler
Müzik, Para
Discord
Jackk_Sparrow#0001
Hocam aynen kasmıyor

Hocam online'da bazen oluyor ilk girdiğimde ama girip çıkınca düzeliyor.

Hocam öyle değil ya. Pingim de düşük ve her gün oluyor:/
Senle ilgili bi sıkıntı yok yani en azından sisteminle ilgili.

Eren58

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Eren Demirci
dostum şimdi bende tuhaf bir şekilde gpu m 98 kullanılırken 85 fps alıyodum normalde 165 alıyodum hep
Mesaj otomatik birleştirildi:

herhalde etsdde sorun var

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Not Found
Senle ilgili bi sıkıntı yok yani en azından sisteminle ilgili.
Hocam daha yeni topladım sistemi 4 ay oldu ya. Ekran kartı ve güç kaynağını 2019'un Ekim ayında aldım.
dostum şimdi bende tuhaf bir şekilde gpu m 98 kullanılırken 85 fps alıyodum normalde 165 alıyodum hep
Mesaj otomatik birleştirildi:

herhalde etsdde sorun var
Hocam çözümü ney bunun? Oyunu silip yükledim olmadı, DDU ile sürücüleri kaldırıp yeniden yükledim çözülmedi. Daha napabilirim?

Eren58

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Eren Demirci
Hocam daha yeni topladım sistemi 4 ay oldu ya.

Hocam çözümü ney bunun? Oyunu silip yükledim olmadı, DDU ile sürücüleri kaldırıp yeniden yükledim çözülmedi. Daha napabilirim?
sistemi bende yeni aldım bu senlik bi sıkıtnı değil ets çözecek getireceği güncellemelerle

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Not Found
sistemi bende yeni aldım bu senlik bi sıkıtnı değil ets çözecek getireceği güncellemelerle
Hocam DLC ile ilgili de olamaz deme hepsini Steam'den aldım. Atölyeden bir kaç mod yükledim hepsini sildim...

Top Bottom