Neler Yeni

Euro 10 TL ! Hayırlı uğurlu olsun

G.P.U

80+ Silver
Muhalefet için sebep aramayın kardeşim reis olmasa ekmek dilenirdik
Hayır dilemnezdik bu reisin bankadan kaç para cuggalayor kim bilir araba vergisu %300 4 araba alıyorsun be 3 ü devletin saraya harcanan para hayalinde bile göremeyeceğin kadar para üstüne sürekli tl basıp maaşa zam yapıyormuş gibi göteriyor ama dolar bazında maaşın hiç zamnlanmıyor bile hep sizin gibi zihniyetler yüzünden bu ülke böyle sizi varya alıp hapse tıkıp sadece kuru ekmek su vermek lazım

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Hayır dilemnezdik bu reisin bankadan kaç para cuggalayor kim bilir araba vergisu %300 4 araba alıyorsun be 3 ü devletin saraya harcanan para hayalinde bile göremeyeceğin kadar para üstüne sürekli TL basıp maaşa zam yapıyormuş gibi göteriyor ama dolar bazında maaşın hiç zamnlanmıyor bile hep sizin gibi zihniyetler yüzünden bu ülke böyle sizi varya alıp hapse tıkıp sadece kuru ekmek su vermek lazım
Adam ironi yapıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
Euro 10tl oldu bu ülkeden gitmemiz lazım.
Gitmemiz lazım da ha dedin mi gidilmiyor işte kolay değil bu isler.

Eren Eser

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Eren Eser
napcan yuroyu doları sen derslerine bak boşver dolar yuro

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Hayır dilemnezdik bu reisin bankadan kaç para cuggalayor kim bilir araba vergisu %300 4 araba alıyorsun be 3 ü devletin saraya harcanan para hayalinde bile göremeyeceğin kadar para üstüne sürekli TL basıp maaşa zam yapıyormuş gibi göteriyor ama dolar bazında maaşın hiç zamnlanmıyor bile hep sizin gibi zihniyetler yüzünden bu ülke böyle sizi varya alıp hapse tıkıp sadece kuru ekmek su vermek lazım
Bilader ironi yapıyorum :D

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
İroni değilse çok küzarım ama neyse bu xihniyette çok kişi var bıktım vallahi bende ayda 3000$ maaş istiyorum bende dünyanın her yerinde oturum izni istiyorum
Ünlem koyunca pek komik olmuyo ondan koymamıştır :D ama dediğin gibi bu zihniyette çok insan var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,700
Üyeler
164,551
Son üye
kncburak
Top Bottom