Neler Yeni

Euro 8 e dayandı

KTimur

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Tarım var benim ailem doğuda tarım işiyle uğraşıyor her yıl tarlalarımızda üretim yapılıyor aynı şekilde don falan vurmazsa
Sadece aileniz tarım yapıyor diye ülke de tarımın olduğunu iddia ediyorsunuz, güldüm. Köyde yaşayan bir çok dostum var hepsi son yıllarda ekimi bırakıyor ya kazanamadıkları için yada borçlar ile boğuştukları için. Sadece tarım da değil bir çok besici, çoban da işlerini bırakıyor.

1_EOJqSkLScy73L2uIQIx2NA.png

1076872_9d9265bf66183871523844d191d7473b.jpg

1076872_d4ad8d232bc81dd4d75021fa5f03d2ee.jpg

ok040718ajpg_rEeQV.jpg

Scorp!on

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,383
İsim
Mehmet salih ay
Sıfırdı da ben biraz daha bekleyeyim dedim padleri kumaş arıyorum aslında şu an kullandığım kulaklık deri ve aşırı terletiyor üstüne üstlük kulağımı çok acıtıyor o yüzden kumaşları bekliyorum. Belki hs35 falan gelir.
acelen yoksa o fiyata beklersen al

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen

Scorp!on

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,383
İsim
Mehmet salih ay
Sadece aileniz tarım yapıyor diye ülke de tarımın olduğunu iddia ediyorsunuz, güldüm. Köyde yaşayan bir çok dostum var hepsi son yıllarda ekimi bırakıyor ya kazanamadıkları için yada borçlar ile boğuştukları için. Sadece tarım da değil bir çok besici, çoban da işlerini bırakıyor.

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
sadece ailem değil arkadaşları da böyle tarım konusunda iş yürüyor asıl ben size güldüm bu ülkede arazisi olup tarım yapan don vurmazsa zengindir mersin anamurda muz üretimi ile uğraşanlar da öyleymiş arkadaşım anlattı onları da yani bazı kişilerin işleri rast gitmeyebilir bu gayet normal et ithalatında kasaplar bu kadar ithal et falan almıyor arkadaşımın babası kasap direk halktan yetiştiriciden alınmaması en büyük etken bu ithalatın böyle olması

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,923
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Libya da Akdeniz de güçlü olmak için güçlü bir donanmaya ihtiyaç vardır bunlar ekonomi ile olacak şeylerdir bu zamana kadar çöken ekonomiyi Akdeniz'e mi bağlıyorsunuz ? Komik. Ülkende tarım yok, üretim yok, turizm yok, enerji de dışa bağımlısın ekonominin çökme sebebi ise Akdeniz ve Libya sadece öyle mi ? Dış güçler mış güçler hiçbirin oyunu yok. Kimse bir yere baskı yapmıyor kendiniz kandırmayın.

Devlet piyasaya belirli bir oranda dolar sürdü ve bu sayede dolar sabit tutulabildi ancak euro da bu başırılamadı bu kadar.

Libya ve Akdeniz de şuan bir çok ülkeye göre avantajlı olan biziz zaten.
Yorumdan cahillik akıyor. konu bildirimini kapatacagım , at gözlügü takanlara cevap yetiştirmeye calısmak cok yorucu. Saygılar.

ardaozal

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,493
İsim
Arda Özal
Yorumdan cahillik akıyor. konu bildirimini kapatacagım , at gözlügü takanlara cevap yetiştirmeye calısmak cok yorucu. Saygılar.
Bir dakika donanma mı dedi :ROFLMAO: galiba Osmanlı döneminde yaşıyoruz piri reis gelip haritada çizer

Masyta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
612
İsim
Faruk
Aga şimdi alamanyada 100k biriktirdirn orda anca apartman dairesi alırsın
Türkiyeye bi geldin hoppp havuzlu villan muğla civarı çok karlı iş be hayalim

KTimur

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Savunma sanayi ve ekonomi üzerine araştırmalar yapıyor. Akdeniz'in tarihini ve değerini, Mavi Vatan kavramını, Cumhuriyet donanmasının gelişimini, Adalar denizinin önemini, Türkiye'nin Doğu Akdeniz politikasını, makroekonomik dengeyi, oligopoller ve eksik rekabetçi piyasaları, regülasyon, deregülasyon ve fırsat maliyetini yaz desem yazamayacak kişi burada bana ''cahil'' diyor komik. @pickpocket yarın stand-up'çı olarak işe başlamanızı öneririm 😂 .
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir dakika donanma mı dedi :ROFLMAO: galiba Osmanlı döneminde yaşıyoruz piri reis gelip haritada çizer
Kıta sahanlıkları coğrafya ve deniz hukuku ile çizilir. Akdeniz de şu an bizim ''Mavi Vatan'' dediğimiz bölgeler Cem Gürdeniz ve Cihat Yaycı paşamız tarafında çizilmiştir. Özellikle kıta sahanlığı anlaşmaları yapılırken çoğrafi konumlar ve hesaplamalar yapılarak hangi bölgenin anlaşma yapılacak ülkenin hangi kıtasına geldiği hesaplanır. Denizlere hava kuvvetleri ile hakim oluyoruz sanıyorsunuz sanırım işte sizin gibi denizcilik bilincine sahip olmayan insanlar yüzünde yıllarca denizlerin zenginliğinden mahrum kaldı bu ülke...

İsterseniz size Akdeniz de Mavi Vatan kavramının nasıl oluştuğunu da detaylı bir şekilde anlatırım. Özellikle savunma sanayi konusunda bilginiz yoksa bu konulardan zaten anlamazsınız donanmayı küçük görmenden ne kadar bilgisiz olduğun anlaşılıyor zaten ''Osmanlı'' zamanında da olsan şimdi de olsan Denizlere hâkim olan cihana hâkim olur. Ayrıca bir çok enerji (petrol,doğalgaz) gibi denizlerden çıkarılmaktadır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şunu da ekleyeyim sizin hayatınız boyunca alamayacağınız bilgi, birikim ve deneyime sahip olan deniz hukuku ve Akdeniz konusunda araştırmaları, farklı dillerdeki makaleleri ile Dünyaya yıllar önce Akdeniz'in değerinden bahseden Tümamiral Cihat Yaycı haritayı nasıl çizdiğini bu video da anlatıyor :).
Zaman işaretli,

Son düzenleme:
Top Bottom