Neler Yeni

Euro 8 e dayandı

LokmanBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,050
İsim
Lokman Açil
Kardeşim bizde fotokopi makinesi yokmu tüm Türkiye para basacak şaaak dolar 1.7 merkez bankasıda euro basacak şaaak euro 2,5

Hocam o bizim zararımıza olur ne kadar para basarsan paranın değeri o kadar düşer :D

ardaozal

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,493
İsim
Arda Özal
Hocam o bizim zararımıza olur ne kadar para basarsan paranın değeri o kadar düşer :D
Tamam işte euro dolar değeri düşsün sonra ülke dışarıya bağımlı kalsın sonrası ülke batar... lan dur tamam kalsın böyle biz üretim yapalım.

KTimur

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Libyada dogu akdenizde her şey lehimize olana kadar sabredeceksiniz. Yapacak bişi yok.
Libya da Akdeniz de güçlü olmak için güçlü bir donanmaya ihtiyaç vardır bunlar ekonomi ile olacak şeylerdir bu zamana kadar çöken ekonomiyi Akdeniz'e mi bağlıyorsunuz ? Komik. Ülkende tarım yok, üretim yok, turizm yok, enerji de dışa bağımlısın ekonominin çökme sebebi ise Akdeniz ve Libya sadece öyle mi ? Dış güçler mış güçler hiçbirin oyunu yok. Kimse bir yere baskı yapmıyor kendiniz kandırmayın.

Devlet piyasaya belirli bir oranda dolar sürdü ve bu sayede dolar sabit tutulabildi ancak euro da bu başırılamadı bu kadar.

Libya ve Akdeniz de şuan bir çok ülkeye göre avantajlı olan biziz zaten.

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,807
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Dolar increasing is coming...
Dolar fırlarsa (7 nin üstüne) artık PC Toplamayıda unuturuz :( Artık f/p sistemleri de unuturuz

Scorp!on

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,383
İsim
Mehmet salih ay
Doğu akdenizde Fransaya, yunanistana rest çektik mi ooo ülkemiz şöyle böyle diye artislenirsiniz. AB ekonomik saldırı yapınca böyle lanet ülke olmaz böyle ekonomi olmaz diye ağlarsınız. Vatandaş devletin yanında olacakki devlet doğu akdenizden vazgeçmek zorunda kalmasın.
çok doğru söylüyorsun kardeşim valla hiç kimse düşünmeden konuşuyor ülkemizin ekonomisi sadece devletle alakalı değil borsa denen şeyde bir sürü olay var belirsizlikler dünya ekonomisi vb şeyler bu duruma çok etki ediyor senin söylediğine katılıyorum bilmeden sadece laf ediyorlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Zırt port paramın değeri düşüyorsa ve alım gücüm her geçen gün eriyorsa ben artislenirim kardeşim devlet vatandaşın yanında durması gerekir.
kim demiş vatandaşın yanında değil diye kardeşim farklı tv kanalları izle lütfen malum kanalları ve diğer malum kanalları izleme habertürk cnn gibi kanallar da ekonomistleri dinle dolar euro yu açıkladım tl basımı yapılması da tl değeri düşmesine etken sadece devlet kaynaklı değil bilinçli davranın taraflı değil

Libya da Akdeniz de güçlü olmak için güçlü bir donanmaya ihtiyaç vardır bunlar ekonomi ile olacak şeylerdir bu zamana kadar çöken ekonomiyi Akdeniz'e mi bağlıyorsunuz ? Komik. Ülkende tarım yok, üretim yok, turizm yok, enerji de dışa bağımlısın ekonominin çökme sebebi ise Akdeniz ve Libya sadece öyle mi ? Dış güçler mış güçler hiçbirin oyunu yok. Kimse bir yere baskı yapmıyor kendiniz kandırmayın.

Devlet piyasaya belirli bir oranda dolar sürdü ve bu sayede dolar sabit tutulabildi ancak euro da bu başırılamadı bu kadar.

Libya ve Akdeniz de şuan bir çok ülkeye göre avantajlı olan biziz zaten.
tarım var benim ailem doğuda tarım işiyle uğraşıyor her yıl tarlalarımızda üretim yapılıyor aynı şekilde don falan vurmazsa

Yok almadım haftayı bekleyecem. 712 bi bana göz kırptı ama dedim bir haftayı bekleyeyim zaten almak için acelem yoktu çok
712 ne kadar ona göre öneri yapayım

Son düzenleme:

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
çok doğru söylüyorsun kardeşim valla hiç kimse düşünmeden konuşuyor ülkemizin ekonomisi sadece devletle alakalı değil borsa denen şeyde bir sürü olay var belirsizlikler dünya ekonomisi vb şeyler bu duruma çok etki ediyor senin söylediğine katılıyorum bilmeden sadece laf ediyorlar

kim demiş vatandaşın yanında değil diye kardeşim farklı tv kanalları izle lütfen malum kanalları ve diğer malum kanalları izleme habertürk cnn gibi kanallar da ekonomistleri dinle dolar euro yu açıkladım TL basımı yapılması da TL değeri düşmesine etken sadece devlet kaynaklı değil bilinçli davranın taraflı değil

tarım var benim ailem doğuda tarım işiyle uğraşıyor her yıl tarlalarımızda üretim yapılıyor aynı şekilde don falan vurmazsa

712 ne kadar ona göre öneri yapayım
220 tlydi

Scorp!on

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,383
İsim
Mehmet salih ay

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
sıfır 220 TL ise al
Sıfırdı da ben biraz daha bekleyeyim dedim padleri kumaş arıyorum aslında şu an kullandığım kulaklık deri ve aşırı terletiyor üstüne üstlük kulağımı çok acıtıyor o yüzden kumaşları bekliyorum. Belki hs35 falan gelir.

Top Bottom