Gurkanpiro
80+ Gold
ne zaman bozdurmalıyım
var suandaNe zaman ihtiyacın olursa. Buna hiçbirimiz kesin bir şey diyemeyiz ama ihtiyacın olmadıkça bozdurma bence ytd
bısey alıcam da lazımbence bozdurmamalısın zaten ülkemizde Türk lirası enfilasyondan dolayı hergün değer kaybediyor en azından bozdurmayıp paranı enfilasyondan kurtarabilirsin
ihtiyacın kadar bozdur o zamanvar suanda
20 var zaten az amaihtiyacın kadar bozdur o zaman
Anladım hocam o kadar ufak miktarlar için pek fark etmez ama hafta sonu ve saat 17 sonrası bozdurmayın mümkünse20 var zaten az ama
anladım hocam pazartesi bozdurayım ozamanAnladım hocam o kadar ufak miktarlar için pek fark etmez ama hafta sonu ve saat 17 sonrası bozdurmayın mümkünse
Keyfiniz bilir hocam dediğim gibi hafta içi yapınanladım hocam pazartesi bozdurayım ozaman
hocam max ne kadar kaybederim 5 10 lıra ıse ugrasmamKeyfiniz bilir hocam dediğim gibi hafta içi yapın
Hafta sonları 3 4tl alttan alırlar yanılmıyorsam yani 70tl falan zararınız olurhocam max ne kadar kaybederim 5 10 lıra ıse ugrasmam
hımm anladım hocam sagolunHafta sonları 3 4tl alttan alırlar yanılmıyorsam yani 70tl falan zararınız olur
bır yere basıp paramı kaybetmek ıstemıyorumEğer biraz anlarsan borsa hisse en iyi kazancı verebilir ama riskli o da. Çok kazandırır ama çok da kaybettirebilir.