Andromakhe
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 1,125
30 TL olduğu zaman bir sıfır atacağız sonra süper güç olacağız.
ya tamam ona bir şey demiyorum ama baktığın zaman adamlar fakirlik içerisinde türkiyeden daha mutlu, ki en azından papua yeni gine değer kaybettiğinde çıkıpta seviyen ekonomistleri yoktur en azındano iş öyle olmuyor yadolaşıma çok az papua yeni gine kınası sokarsan birim değeri doları da euroyu da geçebilir. kontrol ettim geldim 4 katı gsyih'ya sahibiz. sapla samani karıştırmamak lazım
mutluluğun ekonomik refah düzeyiyle çok da bir ilgisi yok. öyle olsa bizim ülkemizde intihar oranlarının baltık ülkelerindeki oranları katlaması gerekirdi. şu an konuştuğumuz şey ekonomi. mutluluk çok ayrı bir konu.ya tamam ona bir şey demiyorum ama baktığın zaman adamlar fakirlik içerisinde türkiyeden daha mutlu, ki en azından papua yeni gine değer kaybettiğinde çıkıpta seviyen ekonomistleri yoktur en azından
para mutluluktur ekonomide halkın refah seviyesini etkiler ne kadar refah o kadar mutlu insanlar ne kadar mutlu insan o kadar ülkesine ve dünyaya yararlı insanlar, türkiyede işi bilen adama gidip - 10-15 bin arası para verip mutlu olmasıın beklemeyez intihar düşüncesini kafasından silemezsin kaldıki ülkedede bolca yaşanıyor bu tarz şeyler bir çok fakir ülkede var zaten bu suç oranlarıda ona göre artıp duruyormutluluğun ekonomik refah düzeyiyle çok da bir ilgisi yok. öyle olsa bizim ülkemizde intihar oranlarının baltık ülkelerindeki oranları katlaması gerekirdi. şu an konuştuğumuz şey ekonomi. mutluluk çok ayrı bir konu.
Bayağı alakası var. Hatta bir araştırma var gelir ve mutluluk seviyelerin karşılaştırıyorlar. belirli bir kazançtan sonra mutluluk çok artmıyor ama az kazanlar bayağı mutsuz. Bizim ülkede de çocuğuna istediği ayakkabıyı aladmadığı için geçinemedi için intihar eden çok fazla insan var. Kuzey Avrupa ülkelerinde yalnızlık ve kapalı iklim intihar oranını artırıyor muhtemelen.mutluluğun ekonomik refah düzeyiyle çok da bir ilgisi yok. öyle olsa bizim ülkemizde intihar oranlarının baltık ülkelerindeki oranları katlaması gerekirdi. şu an konuştuğumuz şey ekonomi. mutluluk çok ayrı bir konu.
Gelir dağılımı da önemli. Türkiye'de zengin ve fakir arasında uçurum var.o iş öyle olmuyor yadolaşıma çok az papua yeni gine kınası sokarsan birim değeri doları da euroyu da geçebilir. kontrol ettim geldim 4 katı gsyih'ya sahibiz. sapla samani karıştırmamak lazım
zengin ve fakir yok ülkede, zengin ve ölü varBayağı alakası var. Hatta bir araştırma var gelir ve mutluluk seviyelerin karşılaştırıyorlar. belirli bir kazançtan sonra mutluluk çok artmıyor ama az kazanlar bayağı mutsuz. Bizim ülkede de çocuğuna istediği ayakkabıyı aladmadığı için geçinemedi için intihar eden çok fazla insan var. Kuzey Avrupa ülkelerinde yalnızlık ve kapalı iklim intihar oranını artırıyor muhtemelen.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Gelir dağılımı da önemli. Türkiye'de zengin ve fakir arasında uçurum var.
gomanizmi desteklemem ama eyiymiş bu@Keyfen Az önce yeni gelişme oldu. Tunceli Belediye Başkanı - Fatih Mehmet MAÇOĞLU (Komünist)
Belediyedeki tüm işçilerinin çalışma saatini günlük 7 saate indirdi (içinde mola dahil) ve hafta sonu zaten full tatil
Maaşlarına ise %85 ZAM YAPTI! Tunceli belediyesinde EN DÜŞÜK İŞÇİ MAAŞI artık 21.200 ₺Mest etti tüm çalışanlarını
Yaşasın Komünizm(!)gomanizmi desteklemem ama eyiymiş bu