yok be illaki ucuzlarbaba zenginiz diyo anlasana be olum
Mesaj otomatik birleştirildi:
yok reis suan sadece ets indirimde
PRO MODS VEYA DEĞİŞİK YERLER GÖRMEK İSTİYOSAN ALINABİLİR GÜZEL DLCYeni gelen Balkan dlc si alınır mı arkadaşlar
Mesaj otomatik birleştirildi:
270 TL
Multiplayer oynayabiliyorsun ben en az 10 yıldır oynarım bu oyunu dlc lerden 2 harita aldım bayağı sevdim bence indirimde dlc haritalarından da alınmalı,75tl gayet iyi fiyat ancak tekli değil ats ile satılıyor ben ats aldım oynadım ets kadar begenmemistim aslında mantık aynı ama bilmiyorum alınır yönü var onunda.Beraberinde DLC - harita gelmiyor ve çok fazla ek harita paketi var. Orjinal oyunu almanın ekstra bir avantajı oluyor mu?
mapleri diyorumbu fiyattan aşağıya inmez geçenki indirimde zaten 75 TL mi ne olmuştu
ilgi meselesi. ben hikayesi olan oyunu oynayamıyorum mesela, sadece bu tarz simülasyon oyunlarını oynayabiliyorum. oyunların hikayesi aşırı sıkıyor.şu oyunun sevenlerinide hiç bir şekilde anlayamayacağım
Konusuz en güzeli.ilgi meselesi. ben hikayesi olan oyunu oynayamıyorum mesela, sadece bu tarz simülasyon oyunlarını oynayabiliyorum. oyunların hikayesi aşırı sıkıyor.
tüm dlc ler mevcut sadece bu yok fiyatı artmamış daha sonra alırım belkiPRO MODS VEYA DEĞİŞİK YERLER GÖRMEK İSTİYOSAN ALINABİLİR GÜZEL DLC