çok teşekkür ederim hocam birazsonra deneyeceğim Allah razı olsun yardımınız için şimdidennvidia denetim masasına gir program ayarları bölümünden ets2 yi bul ne kadar grafik ayarı varsa *uygulama karar versin* gibi bi seçenek vardı onu seç. O zaman oyun içinden istediğin ayarı yapabiliyorsun. Birde nvidia app üzerinden uygulamaları otomatik olarak optimize et ayarını deaktif etmelisin.
nvidia denetim masasına gir program ayarları bölümünden ets2 yi bul ne kadar grafik ayarı varsa *uygulama karar versin* gibi bi seçenek vardı onu seç. O zaman oyun içinden istediğin ayarı yapabiliyorsun. Birde nvidia app üzerinden uygulamaları otomatik olarak optimize et ayarını deaktif etmelisin.
hocam 2 tane bulabilidim başka değiştirebilceğim bir şey varmıdırnvidia denetim masasına gir program ayarları bölümünden ets2 yi bul ne kadar grafik ayarı varsa *uygulama karar versin* gibi bi seçenek vardı onu seç. O zaman oyun içinden istediğin ayarı yapabiliyorsun. Birde nvidia app üzerinden uygulamaları otomatik olarak optimize et ayarını deaktif etmelisin.
ordan ne yapmam lazım hocam ne değiştirmem lazımhocam direkt genel goruntu ayarlarini onayarla yap seceneginden yapin.
hocam direkt genel goruntu ayarlarini onayarla yap seceneginden yapin.
yaptım hocam dokunmadan öncede bu ayar böyleymişAlıntıyı görüntüle
bu menüde hocam 3d uygulamanin karar vermesine izin ver diyin basitçe.
uygulamaya özel ayar mı yaptınız acaba zamanındayaptım hocam dokunmadan öncede bu ayar böyleymiş
buraları sıfırladım kompleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle