Neler Yeni

Öneri Ev İçin 2 Oda Soğutacak Klima Önerisi

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,693
İsim
misfit
18000'lik yetersiz kalır, geçen ay 24000'lik aldım. Salona taktırdım odayı buz gibi yapabiliyor, 2 odaya güneş vurmuyorsa orayı da çok olmasa da soğutabiliyor. Salon ve 2. oda arasında mutfak olduğu için yemek vs. yapıldığında çok sıcak olduğundan kapı kapalı değilse soğutmuyor bilgin olsun.

cancan1135

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
608
İsim
can
2 yıldır baymak 24 btu kullanıyorum hiçbir şikayetim yok bende sizin gibi 70 m2 3 odayı sogutuyorum, babamda hemen hemen 15-20 yıllık regal klima var o bile takır takır sıkıntısız çalısıyor klima alırken tercih edeceğiniz olay ne kadar yaktığı arıza durumu servis ağı vs bunlara bakın derim çok markaya takılmayın.

DESMOND

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
212
İsim
Cüneyt Tavşanoğlu
18000'lik yetersiz kalır, geçen ay 24000'lik aldım. Salona taktırdım odayı buz gibi yapabiliyor, 2 odaya güneş vurmuyorsa orayı da çok olmasa da soğutabiliyor. Salon ve 2. oda arasında mutfak olduğu için yemek vs. yapıldığında çok sıcak olduğundan kapı kapalı değilse soğutmuyor bilgin olsun.
2 Oda yan yana ve akordiyon kapı var o kapıyı açtığında tek bir devasa oda bile sayabilirsiniz. O kadar güçlüsüne zaten param yetmez.
Mesaj otomatik birleştirildi:

2 yıldır baymak 24 btu kullanıyorum hiçbir şikayetim yok bende sizin gibi 70 m2 3 odayı sogutuyorum, babamda hemen hemen 15-20 yıllık regal klima var o bile takır takır sıkıntısız çalısıyor klima alırken tercih edeceğiniz olay ne kadar yaktığı arıza durumu servis ağı vs bunlara bakın derim çok markaya takılmayın.
Marka takıntısı değil aslında olay. Bazı markalar LG Samsung bu tip markalarda sorunlar kolay çözülür TCL markası Türkiye de deniyor bir şeyler mesela servis sıkıntısı iletişim sıkıntısı çekebilirim büyük ihtimal. TCL Ucuz diğer markalara göre. Kararsızım ve bütçe çok yüksek değil.

Top Bottom