Ev için internet önerisi

ezelalper

80+
Reaksiyon skoru
0
Selamlar, bu yıl üniversitede 2. sınıfa başlayacağım. İlk yıl bozüyük'ten Eskişehir'e gidip geliyordum ama bu sene uygulamalı dersler olacağı için sırtımda bıçak + kıyafet takımıyla 4 saat toplu taşımada sürünmek istemediğimden dolayı ev tuttum.

Okul başlamadan eve internet bağlatmayı düşünüyorum. Aile evinde Turkcell 50 Mbps kullanıyorum. Kendi öğrenci evime de internet bağlatacağım ama hangi sağlayıcıyı seçmem gerektiğine karar veremedim. Eskiden taş çatlasa 3–4 servis sağlayıcı vardı, şimdi en az 10 tane olmuş, kafam karıştı.

Tuttuğum evde fiber altyapı mevcut. Açıkçası seneye ev değiştirme ihtimalim veya Erasmus'a gitme durumum olabileceği için taahhütlü paketlere pek sıcak bakmıyorum. Şu an baktığım seçenekler arasında en çok Turkcell'in 100 Mbps paketi hoşuma gitti, fiyatı da 700 TL.

Sizin bildiğiniz başka uygun seçenekler varsa yazarsanız sevinirim.

konumunda tanıdığın yada komşuna sorabilirsin senin için net bir sonuç olur

Şu an daha yeni türknet bağlattım uçuyor 😂

Şu an daha yeni türknet bağlattım uçuyor 😂
Sanırım TürkNet bağlatacağım, çünkü en çok o önerildi. Birisi de Turkcell altyapım olduğundan Millenicom kullanabileceğimi söyledi ama başka forumlarda Millenicom hakkında çok olumsuz yorumlar gördüm, o yüzden kararsız kaldım.

Sanırım TürkNet bağlatacağım, çünkü en çok o önerildi. Birisi de Turkcell altyapım olduğundan Millenicom kullanabileceğimi söyledi ama başka forumlarda Millenicom hakkında çok olumsuz yorumlar gördüm, o yüzden kararsız kaldım.
Millenicom zamanında bizde de vardı kötüydü, sonra ttnet geçtik daha beter. Şimdide türknete geçtim, 1000lik. Wifi6 dan 850 alıyorum. İndirmede 200

Millenicom zamanında bizde de vardı kötüydü, sonra ttnet geçtik daha beter. Şimdide türknete geçtim, 1000lik. Wifi6 dan 850 alıyorum. İndirmede 200
TTNET gerçekten rezil bir firma. Aile evimde de Turkcell öncesi TTNET vardı; internet sürekli kopuyordu. Sanırım 2018–2019 civarında Turkcell’e geçtik. Fiyatı iki katına çıktı ama değdi; o zamandan beri aile evimde Turkcell kullanıyoruz.

TTNET gerçekten rezil bir firma. Aile evimde de Turkcell öncesi TTNET vardı; internet sürekli kopuyordu. Sanırım 2018–2019 civarında Turkcell’e geçtik. Fiyatı iki katına çıktı ama değdi; o zamandan beri aile evimde Turkcell kullanıyoruz.
Türknet geç farkı anlayacaksın.

malum öğrenci ve ev sahibi ilişkileri incelemeye dahil edilerek taahhütsüz seçenek sunan firmalar tercih edilebilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,241
Üyeler
183,080
Son üye
Ferrous
Geri