Bu modem radarımdaydi ama wifi si kopuyor yazilimsal sorun var dendi ama bilmiyorum kullanan arkadaşlar varsa bilgilendirsin.asus un modellerine bak bende bu var https://www.hepsiburada.com/asus-ds...Bbqr0ZEWciKvpPrDSJlpcwC0VVf5QZiBoCRD4QAvD_BwE
Vdsl değil mi fiber değilModem almayı düsünüyorum hangi modemin yorumlarina baksam şikayet var sorunlu deniliyor sizin önerileriniz nedir bütçe 500 civari fazla aşilmazsa iyi olur.
35 download 6 upload paketim varVdsl değil mi fiber değil
An yerine zaten ac almayi düsünüyorum şuan Huawei Hg630A modelini kullaniyorum modem vdsl 802.11an ozellikte almişken bir üstü olsun diye düsündüm Keenetic övüldüğünü gördüm ama Vatan Mediamarkt gibi yerlerde ürünleri yok bir teknoloji mağazasindan gidip almayı düsünüyorum.Her yorumda şikayet var. Ben Türknet 'e geçerken VDSL modem al dediler veya biz verelim dediler. Yanlış hatırlamıyorsam 300,00 TL idi alırken. Keneetic aldım hocam. Öneririm, kurulum dahil hiç zorlanmadım ve telefon aplikasyonu olması biraz işimi kolaylaştırdı.
Tek sorun eski model bir modem bu dostum. 3 çeşit var ya bunlar eski tip olan. b/g/n olması lazım ancak benim için bir sorun teşkil etmedi. Alırken yeni versiyonlara bakmanı öneririm ama bütçeni aşıyorsa bu bile işini görecektir diye düşünüyorum.
Not: Aldığım modemi buldum hocam buyrun: https://www.hepsiburada.com/keeneti...i-modem-router-p-HBV00000MI5NJ?magaza=Yenisey
Buna bakmış mıydınız ?35 download 6 upload paketim var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
An yerine zaten ac almayi düsünüyorum şuan Huawei Hg630A modelini kullaniyorum modem vdsl 802.11an ozellikte almişken bir üstü olsun diye düsündüm Keenetic övüldüğünü gördüm ama Vatan Mediamarkt gibi yerlerde ürünleri yok bir teknoloji mağazasindan gidip almayı düsünüyorum.
Aslında en çok kafama yatan model buydu ama uzun ömürlü olsun istiyorum yarin olur ya Iss ler insaf a gelir 100 download üstünde internet sağlar 2 3 sene sonra bu 100 download üstünü sağlar mı onu merak ediyorum.Buna bakmış mıydınız ?
![]()
Asus DSL-AC750 DualBand Ebeveyn Kontrollü Dlna-Vpn-Adsl-Vdsl Modem Router Fiyatları ve Özellikleri
Asus DSL-AC750 DualBand Ebeveyn Kontrollü Dlna-Vpn-Adsl-Vdsl Modem Router en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Nasıl yani 2 3 sene sonra 100dowload sağlar mı derken.Fiberden mi bahsediyorsunuz.Aslında en çok kafama yatan model buydu ama uzun ömürlü olsun istiyorum yarin olur ya Iss ler insaf a gelir 100 download üstünde internet sağlar 2 3 sene sonra bu 100 download üstünü sağlar mı onu merak ediyorum.
Hipernet diye geçiyor bizim alt yapi Türktelekomda 100 download verilebiliyor ben yarin 150 download alirsam bu modem bu hizi bana sağlar miNasıl yani 2 3 sene sonra 100dowload sağlar mı derken.Fiberden mi bahsediyorsunuz.
Hipernet yani vdsl ile max alacağın hız 100mbps olacaktır xdsl altyapı ile 100ü geçemezsin.Hipernet diye geçiyor bizim alt yapi Türktelekomda 100 download verilebiliyor ben yarin 150 download alirsam bu modem bu hizi bana sağlar mi
Altyapi desteklerse modem bunu sıkıntı cikarir mi onu sormak istedim adsl de mesela maksimum 16 ya Asus Ac51 750 de 100 üstü kullanilabiliyor muHipernet yani vdsl ile max alacağın hız 100mbps olacaktır xdsl altyapı ile 100ü geçemezsin.
Ya işte vdslde de 100üstü yok olması için fiber olması lazım.Altyapi desteklerse modem bunu sıkıntı cikarir mi onu sormak istedim adsl de mesela maksimum 16 ya Asus Ac51 750 de 100 üstü kullanilabiliyor mu